Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

JLŠPERK ZP010

Zobraziť katalóg
JLŠPERK ZP010
Prsteň materiál: žlté alebo biele zlato, kameň: zirkón
Kód:  SP3517nad Produktové číslo:  nadpoložka

JLŠPERK ZP010

Porazte svoju milú polovicu s jedinečným zazvonením. Zlaté šperky s jemnosťou 585/1000 vyniká jednoduchým, ale veľmi elegantným dizajnom, ktorý očarí každú romantickú dušu. Jeho dominantnou črtou je veľký krištáľovo čistý zirkón, ktorého brilantný lesk podporuje dve menšie zirkóny umiestnené na jeho stranách. Krúžok je skvelý darček pre dôležité životné udalosti, najmä keď žiadate ruku, ktorá sa zmení na nezabudnuteľný moment. 

Zlato je už dlho považované za symbol luxusu, krásy a chuti a šperky sa vždy tešili veľkej obľube. Lesklý povrch dodáva šperku do brilantného vzhľadu a dodáva mimoriadny úsmev.Linger Ring je veľmi ľahký a vhodný aj pre každodenné nosenie. Vďaka svojmu nadčasovému dizajnu svieti prstom každej ženy. 

Parametre a špecifikácia

Materiál
Žlté zlato Hotovo!

Materiál

Materiál
Žlté zlato Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre JLŠPERK ZP010
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JLŠPERK ZP010.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií