AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

LINGWA slovná zásoba – Angličtina (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
LINGWA slovná zásoba – Angličtina (elektronická licencia)
4,9 15 hodnotení
Elektronická licencia – výučba a efektívne precvičovanie anglickej slovnej zásoby
Kód:  EO310a

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LINGWA slovná zásoba – Angličtina (elektronická licencia) Predaj skončil

LINGWA slovná zásoba – Angličtina (elektronická licencia)

Chcete vedieť anglicky, ale neviete ako sa naučiť a zapamätať si všetky tie nové slovíčka a ich správnu výslovnosť? Vyskúšajte program pre výučbu anglických slovíčok, viet a fráz: LINGWA slovná zásoba.

Obsah programu
Program obsahuje cez 2 000 starostlivo vybraných anglických slovíčok, ktoré sú rozdelené do viacerých ako 40 tematických okruhov ako napríklad jedlo, rodina, dom, ľudské telo, oblečenie, a mnohé ďalšie. Slovíčka sú doplnené obrázkami, výslovnosťou a príkladovými vetami, vďaka čomu je oveľa jednoduchšie si slovíčko zapamätať. Okrem slovíčok program obsahuje aj stovky užitočných anglických viet a fráz, ktoré sa vám budú hodiť napr. pri návšteve anglickej reštaurácie, hotela, doktora a podobne. Vďaka jednoduchému editoru používateľských tém možno program ľahko doplniť o nové slovíčka a frázy s vlastnými obrázkami a výslovnosťou.

 

Čo je to elektronická licencia?


Elektronická licencia je bežný softvér. Namiesto krabice s médiom však od nás dostanete odkaz na stiahnutie softvéru a ďalej kód pre jeho aktiváciu. Nemusíte tak čakať na dodanie a môžete softvér používať už pár minút po zakúpení. Bližšie informácie o elektronických licenciách.

Plynulá výučba nových slovíčok
Každé nové slovíčko vás program bude učiť postupne v niekoľkých krokoch. Najprv sa naučíte slovíčko spoznať podľa jeho výslovnosti a následne sa budete učiť slovíčko písať. Takto naučené slovíčka si udržíte v pamäti oveľa dlhšie ako pri klasickej výučbe z učebnice alebo iných výučbových programov.

Efektívne opakovanie naučených slovíčok
Naučené slovíčka je potrebné precvičovať, len tak si ich udržíte vo svojej pamäti. Program LINGWA slovná zásoba sleduje hodnotenie a čas vašich odpovedí pre každé slovíčko, a podľa toho určí, kedy a ako je najvhodnejšie dané slovíčko znova precvičiť. Budete teda vždy opakovať len to, čo je potrebné, a naučené slovíčka a frázy nikdy nezabudnete.

Precvičovanie slovíčok hrou
Precvičovanie slovíčok si môžete spestriť radom zábavných cvičení. Môžete lúštiť osemsmerovky, prehadzovať písmená v slovách, hrať pexeso alebo spoznávať skryté slová.

Precvičovanie slovíčok mimo počítača
Množstvo cvičení si môžete vytlačiť a učiť sa tak slovíčka aj mimo počítača. Pripraviť si môžete najrôznejšie testy, výukové kartičky, pexeso alebo napríklad vlastný zošit s osemsmerovkami.

Výučba pre celú rodinu
Zakúpený program môžete používať až na 3 počítačoch súčasne. V programe sa každý študent prihlasuje pod vlastným používateľským účtom, ktorý možno ľahko uložiť napr. na USB flash disk, a vďaka tomu mať na každom počítači vždy aktuálny stav výučby.

Systémové požiadavky
Počítač s operačným systémom Windows XP SP3, Vista, 7, 8 alebo novší. Program pre spustenie vyžaduje Microsoft. NET Framework 4.0. Ak framework nie je na vašom počítači k dispozícii, tak dôjde k jeho nainštalovaní pri inštalácii programu.

Postup inštalácie

  • Stiahnutie aktuálneho inštalačného balíčka.
  • V programe kliknite na niektoré z uzamknutých tém a následne na tlačidlo Aktivovať. Na ďalšej obrazovke kliknite opäť na tlačidlo Aktivovať a počkajte na dokončenie aktivácie.
  • Pre úspešnú aktiváciu je potrebné fungujúce internetové pripojenie.
Poznámka:
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií