Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

LINGWA slovná zásoba – Nemčina

Zobraziť katalóg
LINGWA slovná zásoba – Nemčina
4,7 9 hodnotení
Elektronická licencia – výučba a efektívne precvičovanie nemeckej slovnej zásoby
Kód:  EO310c

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LINGWA slovná zásoba – Nemčina Predaj skončil

LINGWA slovná zásoba – Nemčina

Chcete vedieť po nemecky, ale neviete, ako sa naučiť a zapamätať si všetky tie nové slová a ich správnu výslovnosť? Vyskúšajte program na výučbu nemeckej slovnej zásoby, viet a fráz: slovná zásoba LINGWA.

Obsah programu
Program obsahuje viac ako 2 000 starostlivo vybraných nemeckých slovíčok, ktoré sú rozdelené do viac ako 40 tém, ako je jedlo, rodina, dom, ľudské telo, oblečenie a mnoho ďalších. Slová sú doplnené o obrázky, výslovnosť a príkladové frázy, vďaka čomu je oveľa ľahšie si ich zapamätať. Okrem slovníka obsahuje program aj stovky užitočných nemeckých viet a fráz, ktoré sa vám zídu napríklad počas návštevy nemeckej reštaurácie, hotela, lekára a podobne. S jednoduchým editorom používateľských tém môže byť program ľahko doplnený o nové slovíčka a frázy s vlastnými obrázkami a výslovnosťou.

 

Čo je elektronická licencia?


Elektronická licencia je bežný softvér. No namiesto škatule s médiom dostanete od nás odkaz na stiahnutie softvéru a kód na jeho aktiváciu. Nemusíte čakať na doručenie a softvér môžete používať niekoľko minút po zakúpení. Podrobnejšie informácie o elektronických licenciách .

Priebežné vyučovanie novej slovnej zásoby
Každé nové slovo vás naučí program postupne v niekoľkých krokoch. Najskôr sa naučíte slovíčko vyslovovať a potom sa ho naučíte písať. Takto naučené slovíčka si udržíte v pamäti oveľa dlhšie ako pri klasickej výučbe z učebníc, alebo iných programov výučby.

Účinné opakovanie naučenej slovnej zásoby
Naučené slová je potrebné precvičovať, len tak si ich udržíte v pamäti. Slovník programu LINGWA sleduje hodnotenie a čas vašich odpovedí pre každé slovíčko a podľa toho určuje, kedy a ako je najvhodnejšie dané slovičko opäť precvičiť. Takže si budete vždy opakovať len to, čo potrebujete a nikdy nezabudnete naučené slová a frázy.

Precvičovanie slovíčok hrou
Precvičovanie slovíčok si môžete spestriť rôznymi zábavnými cvičeniami. Môžete lúštiť osemsmerovky, prehadzovať písmená v slovách, hrať pexeso, alebo hľadať ukryté slová.

Cvičenie slovíčok bez počítača
Môžete si vytlačiť rôzne cvičenia, pomocou ktorých sa môžete učiť slovnú zásobu aj bez vášho počítača. Môžete si pripraviť rôzne testy, kartičky, pexeso, alebo napríklad vlastný zošit s osemsmerovkami.

Výučba pre celú rodinu
Kúpený program môžete používať až na 3 počítačoch naraz. V programe sa každý študent prihlási do vlastného používateľského konta, ktoré sa dá ľahko uložiť napríklad na USB flash disk a vždy má aktuálny stav vzdelávania v každom počítači.

Požiadavky na systém
Počítač so systémom Windows XP SP3, Vista, 7, 8 alebo novší. Spúšťací program vyžaduje Microsoft.NET Framework 4.0. Ak framework nie je v počítači k dispozícii, bude nainštalovaný pri inštalácii programu.

Postup inštalácie

  • Stiahnutie aktuálneho inštalačného balíčka.
  • V programe kliknite na niektoré z uzamknutých tém a následne na tlačidlo Aktivovať. Na ďalšej obrazovke kliknite opäť na tlačidlo Aktivovať a počkajte na dokončenie aktivácie.
  • Pre úspešnú aktiváciu je potrebné fungujúce internetové pripojenie.
Poznámka:
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií