Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Malý Tikes Slam´n Curve slide

Zobraziť katalóg
Malý Tikes Slam´n Curve slide
Skákací hrad – so šmykľavkou a bazénom, rozmery 295×388×238cm, odporučený vek od 3 rokov
Kód:  ZI114z Produktové číslo:  050743621437

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Malý Tikes Slam´n Curve slide Predaj skončil

Malý Tikes Slam´n Curve slide

Little Tikes Slam'n Curve slide je veľmi luxusný skákací hrad s tobogánom a bazénom, ktorý je vhodný pre všetky malé deti od 3 rokov. Tento výnimočný skákací hrad so šmykľavkami a bazénmi je vyrobený z vysoko kvalitného a vysoko odolného materiálu s veľkým rozmerom 295 × 388 × 238 centimetrov, ktorý dokáže vydržať menšie nehody. Tento veselý farebný hrad je vybavený vysokými ochrannými stenami, ktoré zabraňujú nechceným pádom vašich ratolestí mimo skákaciu plochu, hrad tak ponúka vašim deťom veľký priestor pre odraz. Vstavaný ventilátor zaisťuje kontinuálne prúdenie vzduchu, hrad sa nafúkne či vyfúkne počas niekoľkých málo minút. Hrad ponúka deťom veľa veselej zábavy na nafukovacej šmykľavke s osviežujúcim bazénom, ktorá je zakončená bezpečným dojazdovým bazénom s basketbalovým košom a loptou. Hrad ponúka ratolestiam ľahký prístup, vďaka zníženiu na bočnej stene. Stálu pozíciu bazéna a šmýkľavky zaisťuje upevňovacia kotva. Súčasťou balenia je aj opravná súprava, ktorá spoľahlivo zacelí všetky malé trhliny. Hrad je určený len pre vonkajšie použitie, jeho maximálna nosnosť je 115 kg, rozmerovo je koncipovaný pre 3 deti.


Technické údaje:

Výrobok je vhodný pre deti od 3 rokov.
Rozmery: 295 × 388 × 238 cm
Maximálna kapacita: 115 kg
Maximálny počet osôb: 3

Poznámka:
» Všetky skákacie hrady

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Malý Tikes Slam´n Curve slide Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Little Tikes Slam´n Curve slide. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hüpfburg und Rutsche Little Tikes Slam´n Curve slide. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hüpfburg und Rutsche Little Tikes Slam´n Curve slide. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Little Tikes Slam´n Curve slide.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií