AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Little Tikes Trumpeta so zvukmi

Zobraziť katalóg
Little Tikes Trumpeta so zvukmi
Hudobná hračka Odporúčaný vek od 2 rokov
Kód:  ZI114d Produktové číslo:  0050743624315
Little Tikes Trumpeta so zvukmi Predaj skončil

Little Tikes Trumpeta so zvukmi

Little Tikes Trumpeta je vesele barevná trumpeta se zvuky, která je vhodná pro všechny děti od 2 let věku. Tato mimořádná trumpeta je vybavena třemi různě barevnými tlačítky na hraní a jedním kolečkem, po jehož zatočení začne trumpeta hrát melodii. Barevnými tlačítky si sám malý muzikant může vybrat, jakou melodii začne trumpeta hrát. Stejným kolečkem lze rovněž regulovat hlasitost. Trumpeta při hudbě vesele svítí, je napájena třemi AA bateriemi, které jsou součástí balení. 

Specifikace:

Výrobek je vhodný pro děti od 2 let věku.
Rozměry: 25 x 25 x 11 cm
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na hudobníkov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Little Tikes Trumpeta so zvukmi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Little Tikes Trumpeta se zvuky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Little Tikes Posaune. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Little Tikes Posaune. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Little Tikes Trombita hangok.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií