Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ sport Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

LMF FireSteel 2.0 Green

Zobraziť katalóg
LMF FireSteel 2.0 Green
5 5 hodnotení
Kresadlo – s píšťalkou, 3000 škrtnutí
Kód:  SPT951 Produktové číslo:  7331423004348

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LMF FireSteel 2.0 Green

Chodíte často na dlhé túry do prírody, ktoré sa obvykle predĺžia aj na viac nocí? Potom určite potrebujete veľa náčinia, ktoré vám tieto výstupy uľahčí. Načo so sebou nosiť ťažké a nepraktické plynové fľaše, keď si môžete urobiť klasický oheň a uvariť či opiecť si jedlo priamo na ňom? K tomu ale budete potrebovať nejaký zdroj ohňa. Zápalky či zapaľovače sú síce jednoduché a lacné, ale občas, hlavne, keď sa namočia, prestanú byť užitočné. A preto vám ponúkame toto úchvatné kresadlo.

Legendárne Swedish FireSteel kresadlo bolo pôvodne určené pre švédske Ministerstvo obrany. Byť najlepší ale znamená so sebou neustále prinášať novinky. Výsledkom inovácií a vývoja je potom toto vylepšené kresadlo druhej generácie, s ktorým oheň založíte ešte ľahšie v akomkoľvek počasí a v akejkoľvek nadmorskej výške.

FireSteel druhej generácie dostal tiež nový dizajn, šnúrku vo farbe kresadla a zabudovanú bezpečnostnú píšťalku. Vďaka iskrám, ktoré dosahujú až 3 000 °C, sa toto kresadlo stalo veľmi populárnym najmä medzi poľovníkmi, rybármi a milovníkmi kempov. Svoje miesto si tiež našlo v domácnostiach, kde je používané na podpaľovanie kozubov, krbov a vonkajších grilov. Využitie je určite obrovské, a určite sa vám bude skôr či neskôr hodiť.

Je vyrobené tak, aby poskytlo veľmi dlhú životnosť. Vďaka kapacite až 3 000 škrtnutí ho budete môcť využívať na dlhé roky kvalitného iskrenia.

 
Poznámka:
» Všetky kresadlá

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LMF FireSteel 2.0 Green Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Light My Fire FireSteel 2.0 Green. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LMF Firesteel 2.0 Green.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií