AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Longboard ružový

Zobraziť katalóg
Longboard ružový
na von, rozmery 112 x 25 cm
Kód:  HRAa3624 Produktové číslo:  8594166098763

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Longboard ružový

Longboard z kolekcie pre rok 2015 Pacific Coast ponúkne univerzálne využitie ako začiatočníkom, tak pokročilým jazdcom každého veku. Doska modelu je dlhá 112 cm, premyslená konštrukcia tohto longboardu zaručuje maximálnu pevnosť pri zachovaní nízkej hmotnosti. Kolieska s rozmermi 70 x 51 cm dosahujú stupňa tvrdosti 82A, hravo si tak poradí aj jazdou na nerovnom teréne. Model je vyrobený z veľmi kvalitného javorového dreva, ktoré sa lepilo hneď v ôsmich vrstvách.


Čo je to vlastne longboard?

Longboard je dlhší variant skateboardu. Jeho dĺžka býva spravidla okolo 1 metra, stretávame sa však aj s rozmermi 84 -150 cm. Ďalšou odlišnosťou sú väčšie a mäkšie kolieska, ktoré majú lepšiu priľnavosť k povrchu. Vďaka truckom, čiže kovovým častiam longboarde, môže užívateľ zatáčať pohybom ramien a pohybom v páse. Longboard sa používa na carving, cruising, downhill, dancing, sliding, freeride aj freestyle.


Špecifikácie:

Materiál:

Javorové drevo (8 vrstiev)

Rozmery:
112 x 25 cm (dx š)

Kolieska:
70 x 51 mm, 82A, PVC

Ložiská:
ABEC 7

Hmotnosť:
4 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Longboard ružový Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Longboard růžový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Longboard rosa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Longboard rosa. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Longboard rózsaszín.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií