Emise pro AP+ v app - všechny segmenty AlzaEco Den Země - lokálka

Loreal Revitalift Filler [HA] Gift Set II.

Zobraziť katalóg
Loreal Revitalift Filler [HA] Gift Set II.
5 1 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky obsahuje: Revitalift Filler [HA] Day Cream 50ml (denný pleťový krém) + Sublime Soft Micellar Water 200ml (micelárna voda) - zabalené v darčekovej krabičke
Kód:  KSDS0750 Produktové číslo:  8592807115275
Loreal Revitalift Filler [HA] Gift Set II. Predaj skončil

Loreal Revitalift Filler [HA] Gift Set II.

Darčeková sada Loreal Revitalift Filler [H.A] obsahuje denný pleťový krém a micelárny vodu za skvelú cenu. Kozmetické prípravky sú určené pre zrelú pleť žien a sú zabalené do krásnej darčekovej krabičky. Kvalitná kozmetika je vhodným darčekom, ktorý zaručene poteší!

Loreal Revitalift Filler [H.A] Day (50 ml)
Pleťový krém s bohatým zložením je určený pre obnovu kontúr vašej tváre a pre vyhladenie pleti od vrások a drobných liniek. Prípravok pleť do hĺbky hydratuje a zaisťuje tak návrat jej pružnosti a pevnosti. Jedinečným spôsobom kontúry tváre vypĺňa a eliminuje drobné vrásky a linky. Nechcete prezradiť svoj vek? Nehlídejte len vrásky, ale tiež plnosť kontúr vašej tváre!

Veľmi vysoký obsah kyseliny hyalurónovej v tomto lieku dokáže vašu pleť ošetriť už po ôsmich týždňoch pravidelného používania. Krém pleť spevní, vyplní vrásky zvnútra, dodá plnosť tváram, vyhladí drobné linky a zjemní vejárovité vrásky okolo očí a pier. Skvelé výsledky tohto prípravku boli klinicky overené. Pleťový krém dodá vaší pleti mladistvý výraz a nádherně ji rozjasní.

Aktívne látky:

  • Kyselina hyalurónová - dodáva pleti hĺbkovú hydratáciu.
  • Glycerín - zabezpečuje pleti dlhotrvajúcu hydratáciu.
  • Extrakt z listov Alpinia galanga - posilňuje pleť a spevňuje jej, dodáva pleti pružnosť.

použitie:
Aplikujte ráno a večer na čistý tvár a krk. Môžete používať samostatne alebo po nanesení hydratačného séra.

Loreal Sublime Soft Micellar Water (200 ml)
Micelárna voda Sublime dokonale čistí pleť od nečistôt, ktoré sa na nej za celý deň nachytali a od make-upu. Jemnú konzistenciu prípravku môžete použiť aj na čistenie citlivých častí tváre ako sú oči a pery. Micelárna voda v jednom jedinom kroku pleť vyčistí, hydratuje a upokojí.

Čistiaca voda Sublime obsahuje malé čiastočky, ktoré zaisťujú veľmi šetrné a rýchle čistenie pleti bez zbytočného trenia. Je vhodná aj pre citlivú pleť, ktorú zanecháva upokojenie, čistú a hodvábne jemnú. Micelárna voda Sublime je vhodnou voľbou aj pre užívateľky kontaktných šošoviek, ktoré majú oči často podráždené. Dopřejte si kvalitní odlíčení, které vaši pleť vyčistí, ošetří a do hloubky hydratuje!

použitie:
Aplikujte na tvár, oči a pery každé ráno a večer pomocou kozmetického tampónu, utierajte jemne až do úplného vyčistenia.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre ženy Hotovo!
Účinok
Proti vráskam Hotovo!
Podľa doby používania
Denný Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Účinok

Účinok
Proti vráskam Hotovo!

Doba používania

Podľa doby používania
Denný Hotovo!
Produktové línie: ĽORÉAL Revitalift 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Loreal Revitalift Filler [HA] Gift Set II. Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si L'ORÉAL PARIS Revitalift Filler [H.A] Gift Set II..
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií