AlzaPlus+ děti PET

ĽORÉAL PARIS Revitalift Gift Set II.

Zobraziť katalóg
ĽORÉAL PARIS Revitalift Gift Set II.
5 1 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky obsahuje: Revitalift Day Cream 50 ml (denný pleťový krém) + Sublime Soft Micellar Water 200 ml (micelárna voda) - zabalené v darčekovej krabičke - 0,01 €/100 ml
Kód:  KSDS0594 Produktové číslo:  8592807115282
ĽORÉAL PARIS Revitalift Gift Set II. Predaj skončil

ĽORÉAL PARIS Revitalift Gift Set II.

Vypnuté
Loreal Revitalift Gift Set II

Darčeková súprava Revitalift obsahuje denný pleťový krém a micelárnu vodu. Táto sada je vhodná pre každú ženu nad 40 rokov, ktorá dbá o svoju pleť každý deň a snaží sa ju udržať zdravú a krásnu. Kvalitná kozmetika je skvelým darčekom, ktorý zaručene poteší najmä zrelé ženy!

Denný pleťový krém L'ORÉAL Revitalift Day Cream (50 ml)
Jedinečný krém s novým zložením je obohatený o účinnú aktívnu látku elastín. Obsiahnuté aktívne látky zrýchľujú regeneráciu kožných buniek a pôsobia proti vráskam a strate pevnosti. Luxusná, ľahká textúra sa rýchlo vstrebáva, nezanecháva pocit mastnoty. Umožňuje okamžitú aplikáciu make-upu hneď po nanesení.

Revitalift denný krém zmenšuje vrásky, dokonca aj hlboké.
Laboratóriá Loreal vytvorili v novom Revitalifte mikro kapsule Pro-retinolu A, ktorý je účinný proti vráskam, v Nanosómoch. Nanosómy - nosiče malých rozmerov, patentovaná technologická inovácia, prenášajú Pro-retinol A do pleti a rozptyľujú ho všade tam, kde ho pleť potrebuje.

Par-elastyl, účinná remodelačná aktívna zložka, aktívne pôsobí proti ochabovaniu elastenových vlákien, ktoré udržujú pleť pružnú. Deň po dni zvyšuje Revitalift elastickosť pleti. Kožné tkanivo je spevnené. Mexoryl SX je fotostabilný UV filter, ktorý je najúčinnejší proti UVA lúčom. Filtrom UVB a vitamínom E krém každodenne pleť chráni proti škodlivým účinkom UV lúčov. Bohaté, ale jemné a ľahké zloženie krému sa rýchlo vstrebáva a umožňuje okamžité líčenie. Svieži jemný krém Revitalift zanecháva pokožku zdravú a krásnu.

Aktívne látky:

  • Pro-Retinol A – celkovo zlepšuje stav tkaniva epidermy, pôsobí proti vráskam a obnovuje štruktúru pokožky.
  • Par-ElastylTM – peptid rastlinného pôvodu, aktívne pôsobí proti ochabovaniu elastínových a kolagénových vlákien, zvyšuje elastickosť pleti a spevňuje kožné tkanivo.
  • UVB filter – dokonale chráni pleť proti UVB žiareniu.
  • Mexoryl Sx – fotostabilný UV filter - najúčinnejší filter proti UVA lúčom.
  • Vitamín E – ochrana proti voľným radikálom spôsobujúcim predčasné starnutie kože.

Použitie:
Nanášajte na čistú tvár a krk. Vyhnite sa vniknutiu do očí.

Loreal Sublime Soft Micellar Water (200 ml)
Micelárna voda Sublime dokonale čistí pleť od make-upu a od nečistôt, ktoré sa na nej za celý deň nachytali. Jemnú konzistenciu výrobku môžete použiť aj na čistenie citlivých častí tváre ako sú oči a pery. Micelárna voda v jednom jedinom kroku pleť vyčistí, hydratuje a upokojí.

Čistiaca voda Sublime obsahuje malé čiastočky, ktoré zaisťujú veľmi šetrné a rýchle čistenie pleti bez zbytočného trenia. Je vhodná aj pre citlivú pleť, ktorú zanecháva upokojenú, čistú a hodvábne jemnú. Micelárna voda Sublime je vhodnou voľbou aj pre používateľky kontaktných šošoviek, ktoré majú často podráždené oči. Doprajte si kvalitné odlíčenie, ktoré vašu pleť vyčistí, ošetrí a do hĺbky hydratuje!

Použitie:
Aplikujte na tvár, oči a pery každé ráno a večer pomocou kozmetického tampónu, utierajte jemne až do úplného vyčistenia.

Parametre a špecifikácia

Objem
250 000 ml Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Účinok
Proti vráskam Hotovo!
Podľa doby používania
Denný Hotovo!

Objem

Objem
250 000 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Účinok

Účinok
Proti vráskam Hotovo!

Doba používania

Podľa doby používania
Denný Hotovo!
Produktové línie: ĽORÉAL Revitalift 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ĽORÉAL PARIS Revitalift Gift Set II. Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si L'ORÉAL PARIS Revitalift Gift Set II..
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií