Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Lowepro Magnum 650 AW

Zobraziť katalóg
Lowepro Magnum 650 AW
4,8 4 hodnotení
Fototaška - rozmery vnútorné (š×h×v, cm): 41×28.5×28
Kód:  LW619b6 Produktové číslo:  E61PLW36055

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lowepro Magnum 650 AW

Lowepro Magnum 650 AW je najväčším modelom z radu profesionálnych tašiek Magnum. Taška bola navrhnutá v spolupráci s ľuďmi, ktorí fotografujú denne a svetovými odborníkmi, a preto sa môžete spoľahnúť, že ponúkne funkčný dizajn s praktickými funkciami. Taška se vyznačuje pevnou a robustnou konštrukciou pri zachovaní mimoriadne nízkej hmotnosti. Fotokomora je rozdelená pomocou oddeľovacích priečok na suchý zips, vďaka ktorému si priestor môžete prispôsobiť podľa svojich predstáv. 

Kľúčové vlastnosti

  • Veľmi nízka hmotnosť
  • Navrhnuté profesionálmi
  • Vyberateľné puzdro na notebook
  • Všitá pláštenka AWC
  • Veľa vreciek na príslušenstvo a osobné veci
  • Ramenný popruh s protišmykovou technológiou
  • Odolné a nepremokavé materiály
  • Bezpečnostné tvarovanie

Taška so špičkovými vychytávkami

Dokonale polstrovaný vnútorný priestor poskytuje maximálnu ochranu uloženej fototechnike. Iste oceníte všitú jemnú mikroutierku zaisťujúcu, že LCD displej vášho fotoaparátu zostane bez škrabanca aj počas transportu. Veľmi praktické je tiež vyberateľné puzdro na zips určené pre uloženie káblov či ďalšieho príslušenstva. Toto puzdro disponuje hneď štyrmi vreckami na suchý zips na vonkajšej strane. Hlavné veko tašky je vybavené vysoko kvalitným YKK zipsom a dvoma kompresnými páskami s prackami. Magnum 650 AW potom ďalej ponúka:

  • Dve vrecká na zips z priehľadnej zalaminovanej sieťoviny pre prehľadné uloženie príslušenstva a osobných vecí
  • Dve veľkoobjemové bočné vrecká na zips polstrované jemnou látkou
  • Šesť SlipLock slučiek pre upevnenie puzdier a ďalších komponentov modulárneho systému SlipLock na vonkajšej strane bočných vreciek
  • Vonkajšie predné vrecko na zips pre uloženie príslušenstva a osobných vecí so sofistikovaným vnútorným členením pomocou nylonových vreciek, veľkého vnútorného vrecka na zips a dvoch karabín pre bezpečné uchytenie kľúčov
  • Robustné kovové oká a karabíny

Pohodlný transport

Veľkou výhodou tejto tašky je odnímateľné puzdro na notebook s veľkosťou až 15,4" s unikátnou konštrukciou slnečnej clony, ktorá umožňuje prácu aj v extrémne slnečnom počasí. Využiť môžete tiež dve dĺžkovo nastaviteľné slučky s prackami pre uchytenie statívu, bundy, karimatky a ďalších predmetov. Klasická rukoväť uľahčuje prenášanie tašky v ruke. Dopĺňajú ju ešte ďalšie dve rukoväte po okrajoch veka pre pohodlne uloženie napr. do kufra automobilu. Užitočný je aj tunel slúžiaci pre uchytenie na výsuvnú rukoväť kolieskového kufra.

Jednoduchá manipulácia

Odnímateľný ramenný popruh je 4,7 cm široký s patentovanou protišmykovou technológiou stredovej ramennej podložky Vertebral Tech. Vonkajšia spodná časť tašky je vyrobená z pevnej škrupiny s bezpečnostným tvarovaním pre ochranu proti nárazu. Vonkajšie materiály sú odolné a predovšetkým nepremokavé. V extrémnych klimatických podmienkach uchráni tašku a obsah v nej uložený všitá pláštenka All Weather Cover.

Doplňujúce informácie:

Rozmery vonkajšie:
49 × 36 × 33,5 cm

Rozmery vnútorné:
41 × 28,5 × 28 cm

Hmotnosť:
2,8 kg

Kapacita:
1 – 2 DSLR telá s objektívmi, ďalších 8 až 10 objektívov, 2 blesky, fotopríslušenstvo, osobné veci, statív, notebook (15,4 ")

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre digitálne zrkadlovky Hotovo!
Vonkajšia výška
33,5 cm Hotovo!
Vonkajšia hĺbka
36 cm Hotovo!
Vonkajšia šírka
49 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,8 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre digitálne zrkadlovky Hotovo!

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška
33,5 cm Hotovo!
Vonkajšia hĺbka
36 cm Hotovo!
Vonkajšia šírka
49 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,8 kg Hotovo!

Vnútorné rozmery

Vnútorná výška
28 cm Hotovo!
Vnútorná šírka
41 cm Hotovo!
Vnútorná hĺbka
28,5 cm Hotovo!

Vlastnosti

Užitočné vlastnosti
Odolnosť voči dažďu, Malé vrecká na batérie, pamäťové karty a pod., Priehradka na notebook či tablet, Možnosť zmeny usporiadania vnútorného priestoru, Možnosť vloženia statívu Hotovo!
Uhlopriečka notebooku/tabletu
15–17" Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky fototašky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lowepro Magnum 650 AW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lowepro Magnum 650 AW. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lowepro Magnum 650 AW. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lowepro Magnum 650 AW. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lowepro Magnum 650 AW.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií