Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Luther

Zobraziť katalóg
Luther Film
4,0 1 hodnotení
Kód:  AVN0064

Luther

Mladý Martin Luther se rozhodne, že navzdory přání otce vstoupí do kláštera. Jako mnich je vyslán do Říma, kam přijíždí s mnoha ideály, ale je krutě rozčarován. Na každém rohu vidí korupci, povýšenost a nedůstojné kšeftování s odpustky, vše mu ve Svatém městě připadá prohnilé. Čeká jej nelehký a vleklý boj nejen s církví, ale i se světskou mocí. Je dokonce obviněn z kacířství. Jeho plamenná kázání a trefná kritika církevních i světských nešvarů nakonec odstartují reformaci, která otevře dveře novým možnostem šíření víry. Martin Luther se tak stal legendou.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií