Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce Alza dny mini Velikonoce

M-Audio Pulsar II

Zobraziť katalóg
M-Audio Pulsar II
Mikrofón Dva malomembránové mikrofóny, 0.75 "kapsule s kardioidnou smerovou charakteristikou, prepínač útlmu a hornej priepuste. FET transformátory pre čo najnižšiu vlastný hluk. Pevné mosadzné telo s vnútorným Shockmount. Frekvenčný rozsah 20 Hz-20 kHz. Dodávané s držiakom pre stereo umiestnenia a ľahkým obalom . Balené v drevenom kufríku.
Kód:  MAU030b Produktové číslo:  Pulsar II

M-Audio Pulsar II

Dvojica kondenzátorových malomembránových mikrofónov M-Audio Pulsar II je ideálnym riešením pre zhotovovanie stereofónnych nahrávok. Škárovanie dvojica mikrofónov predchádza starostlivý výber, aby boli zaručené rovnaké vlastnosti.

Mosadzná tela mikrofónov obsahujú vnútorné Shockmount a nízkošumové beztransformátorové súčiastky. Každý mikrofón ponúka prepínateľný 10dB útlm a 80Hz low-cut filter. Dodávaný držiak umožňuje montáž mikrofónov Pulsar II v konfigurácii XY alebo ORTF (110 °). Hoci najlepších výsledkov s nimi dosiahnete pri stereo zapojenie, môžu byť použité aj samostatne. Súčasťou balenia je drevené prepravné púzdro s príslušenstvom.

Parametre a špecifikácie:
Veľký membránový kondenzátor
Smerová charakteristika: kardioida
3/4 "membrána
Materiál: mosadz
Frekvencia: 20 Hz - 20 kHz
Citlivosť: 13,8 mV/Pa
Max. akustický tlak v dB: 144
Prepínateľný filter nízkych kmitočtov
Prepínač útlmu -10 dB
Výstupná impedancia: 300-600 ?
Konektor: 3 pin XLR
Rozmery: 22 x 132 mm
Hmotnosť: 115 g

Obsah balenia:
Dvojica mikrofónov M-Audio Pulsar II
Montážny stojan
Úchytky
Veterná ochrana
Látkový obal
Drevené prepravné púzdro

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre M-Audio Pulsar II
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si M-Audio Pulsar II. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte M-Audio Pulsar II. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte M-Audio Pulsar II. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: M-Audio Pulsar II.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií