Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Mac Pro Quad Core

Zobraziť katalóg
Mac Pro Quad Core
Počítač Intel Xeon E5 Octa Core 3.9 GHz, AMD FirePro D700 6GB DDR3, SSD 256GB, bez mechaniky, WiFi, HDMI, 4× USB 3.2
Kód:  TL019dNAD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mac Pro Quad Core

Počítač, ktorý fascinuje aj náročných profesionálov

Profesionálny stolný počítač s revolučnou koncepciou a tvarom od firmy Apple je vybavený tým najmodernejšími, čo si možno v dnešnej dobe zaobstarať. Vďaka usporiadaniu všetkých technológií okolo spoločného termálneho jadra bolo možné vyrobiť takýto kompaktný počítač, ktorý je nielen štýlovo a kompaktne riešený, ale tiež neuveriteľne tichý.


Pracovná stanica snov

Až na troch 4K displejoch, ktoré Mac Pro utiahne, môžete ísť pri vizualizáciách dát do takých detailov, aké doteraz neboli možné. Na 4K displeji si totiž svoje grafické návrhy, webové stránky, obrázky a nástroje môžete rozložiť na obrovskej ploche.

Hardvér, ktorý nemá limity

Flashové úložisko na zbernici PCIe umožňuje importovať rozsiahle snímky viac ako štyrikrát rýchlejšie ako na Macu Pro predchádzajúcej generácie. A vďaka výkonným procesorom Intel Xeon E5 a grafike AMD FirePro môžete všetky úpravy, filtre a efekty osádzať ako na bežiacom páse.

vypnuté
Netradičné uloženie komponentov
vypnuté
Netradične uložený komponent

Progresívny dizajn z obrábaného hliníka

Počítač Mac Pro sa pri výške 251 mm a priemeru len 168 mm zmestí úplne na každý stôl. Navyše sa stane jeho dokonalou ozdobou. Celý počítač je kompletne zostavený v Spojených štátoch amerických.

Vynikajúca rozšíriteľnosť

Šesť portov Thunderbolt 2 prepisuje možnosti rozšírenia. Ponúkajú priepustnosť až 20 Gb/s bez obmedzenia pevných počtov slotov PCI Express. O rýchle pripojenie fotoaparátov a čítačiek médií sa postará USB 3.0 v podobe štvorice voľných portov.

vypnuté
Konektory
vypnuté
Konektory

Preto sa Macu nič nevyrovná

MacOS je operačný systém každého Macu. Naplno využíva jeho hardvér, ľahko sa ovláda a pekne vyzerá. Obsahuje kolekciu výborných aplikácií, ktoré vás bude baviť dennodenne používať. A je v ňom iCloud s celým radom nápaditých funkcií, ktoré podporujú spoluprácu Maca, iOS zariadenia a Apple Watch.

Parametre a špecifikácia

Rad počítača
Apple Mac Pro Hotovo!

Produktový rad

Rad počítača
Apple Mac Pro Hotovo!
Poznámka:

» Všetky Mac Pro PC

» Všetky Mac počítače

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mac Pro Quad Core Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mac Pro Quad Core.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií