AD homeoffice PET

Diskusia k MacBook Air 13" SK

Zobraziť katalóg
MacBook Air 13" SK - MacBook

Diskusia k MacBook Air 13" SK

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa MacBook Air 13" SK, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu MacBook Air 13" SK ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k MacBook Air 13" SK vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň, ponúkaný zľavnený softver Office 365 bude fungovať na tomto nutbuku s operačnýn systémom MAC OS X El Capitan?

Dobry den. Aky ma pocet cyklov?

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať či je na tomto notebooku možnosť manuálne zväčšiť pamäť RAM ? Ak áno vedeli by ste mi poradiť kde by som takú mohol zakúpiť ?

Dobrý deň, z akého roku je tento MacBook ?

Zdravím...bude k tomuto modelu ešte ten externy hdd niekedy?

nie je to tak nahodou mc air 2015?:)

Potiahne mi aj Rust?

Dobry den, chcel by som sa opytat ci ako student s kartou ISIC mozem vyuzit 20% zlavu ktora je v kuponovej knizke na tento produkt a ci sa 20% odpocitava od sumy 949€. Vdaka

Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať, či máte na sklade aj Mac book air 13 v prevedení rose gold alebo v zlatej farbe a ak áno, koľko stojí? Dá sa využiť študentská zľava?Chcela by som aj poradiť, nakoľko sa nevyznám v tejto oblasti a chcela by som to ako darček pre dcéru, ktorý z tých lacnejších notebookov by vyhovoval na bežné použitie?

Dobrý deň. Aká záruka sa vzťahuje na tento MacBook pri kúpe na IČO?

P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií