AD homeoffice PET

Diskusia k Mad Catz R.A.T. 3 čierna

Zobraziť katalóg
Mad Catz R.A.T. 3 čierna - Herná myš

Diskusia k Mad Catz R.A.T. 3 čierna

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Mad Catz R.A.T. 3 čierna, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Mad Catz R.A.T. 3 čierna ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Mad Catz R.A.T. 3 čierna vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrí dnes som obdržal túto myš keď som ju zapojil k môjmu Mac Booku Air tak mi začerveňal nejakí Mód a nejake čiarky mi stále blikajú na červeno a to najdôležitejšie keď myš zapojím absolútne nefunguje ani v jednom USB-porte ani v druhom USB-porte....

Dobrý den, u mé myši mi po roce a půl kliká jedno tlačítko více než druhé. Dalo by se to nějak reklamovat?

P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií