Alzaboxy Q1 Stellar Blade

Mad Catz V.1 Flight Stick

Zobraziť katalóg
Mad Catz V.1 Flight Stick
4,1 45 hodnotení
Joystick – 5(8) programovateľných tlačidiel, 1× plynová páka, polohovateľná rukoväť, POV hat switch, USB
Kód:  MH731c Produktové číslo:  CCB44237 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mad Catz V.1 Flight Stick

Ergonomický joystick Saitek Cyborg V.1 Flight Stick obsahuje spúšť a päť ľahko prístupných tlačidiel. Jeho súčasťou je tiež POV spínač slúžiaci na rýchlu zmenu pohľadu z kokpitu, vďaka ktorej vám už žiadny z nepriateľov neunikne. Dopĺňa ho Pinkie prepínač, ktorý bežne operuje v štandardnom režime, ale môže byť tiež naprogramovaný ako „shift“ tlačidlo, ktoré zdvojnásobí vaše ovládacie funkcie. Samozrejmosťou je plynulá páčka plynu pre maximálne precízne riadenie rýchlosti.

Joystick Saitek Cyborg V.1 Flight Stick môžete používať v pravej aj ľavej ruke a hýbať s ním v rozsahu plných 360 stupňov. Jeho špecialitou sú šikovne riešené odnímateľné nožičky pre jednoduché skladovanie. Súčasťou balenia je aj pokročilý softvér, ktorý vám umožní vytvoriť odlišné profily pre rôzne herné tituly.

Parametre a špecifikácia:

Tlačidlá (programovateľné):
Spúšť + 5 ľahko prístupných tlačidiel
POV prepínač
Pinkie prepínač
Páčka plynu

Rozhranie:
USB 2.0

Podporované OS:
Windows: 7, XP, Vista

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mad Catz V.1 Flight Stick Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mad Catz V.1 Flight Stick. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mad Catz V.1 Flight Stick. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mad Catz V.1 Flight Stick. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mad Catz V.1 Flight Stick.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií