Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET PET

Diskusia k MadMan Čelenka pre GoPro

Zobraziť katalóg
MadMan Čelenka pre GoPro - Držiak

Diskusia k MadMan Čelenka pre GoPro

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa MadMan Čelenka pre GoPro, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu MadMan Čelenka pre GoPro ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k MadMan Čelenka pre GoPro vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň / večer chcel by som sa opýtať či by bolo k čelenke pripevniť aj kameru "Niceboy vega 4K" je rovnaká ako GoPro.. Dakujem za odpoved

Dobrý deň, je táto čelenka kompatibilná s kamerou evolveo sportcam w8. Jedná sa ohľadom tohto produktu - MadMan Čelenka pre GoPro

pasuje čelenka i na AEE Lyfe Silver kameru?

Mohu se zeptat jestli by šla při připevnit na kameru HD cam 1080P

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda-li je čelenka kompatibilní s kamerou Lamax X8 electra.

Dobrý den, je vhodná i pro GoPro Hero 5 ?

Dobrý den! Dá se na tuto čelenku připevnit i ActionCam od Sony? (tedy přes šroub) A pokud ne, jaké zboží byste mi doporučili? Díky!

Dobrý den,je v hodné se s touto čelenkou potápět i v moři? Nemuze ji slana voda nejak ppškodit ? Děkuji

Dobrý den,je čelenka vhodná i pro rolls actioncam 300plus

P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií