AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

MadMan pre kamery GoPro HERO3

Zobraziť katalóg
MadMan pre kamery GoPro HERO3
4,0 1 hodnotení
Nabíjacia súprava – 12V a 220V, pre kamery GoPro
Kód:  MDN007a Produktové číslo:  8594176660141
MadMan pre kamery GoPro HERO3 Predaj skončil

MadMan pre kamery GoPro HERO3

Dobíjajte si batériu kamery rýchlo a efektívne, a to doma aj v aute. Nabíjačka MadMan dobíja batériu optimálnym nabíjacím prúdom, vďaka čomu bude takmer ihneď pripravená na ďalšie použitie a tiež vydrží fungovať väčší počet pracovných cyklov. Zabraňuje prebitiu batérie či skratu, takže vaša batéria bude v tých najlepších rukách. Dokončenie nabíjacieho procesu vám oznámi indikátor. Nabíjačka batériu nabíja oddelene od kamery, čo znamená, že si môžete zaobstarať náhradnú batériu a používať tieto batérie striedavo bez obmedzení. Výhodou je dodávaný kábel do siete aj do autozapaľovača, takže je možné dobiť batériu aj v aute .

Parametre a špecifikácia:

Kompatibilita:
GoPro HERO3
GoPro HERO3 WHITE
GoPro HERO3 SILVER
GoPro HERO3 BLACK
GoPro HERO3+
GoPro HERO3+ WHITE
GoPro HERO3+ SILVER
GoPro HERO3+ BLACK

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MadMan pre kamery GoPro HERO3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MadMan Dobíjecí set pro kamery GoPro HERO3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MadMan Reiseladegerät - GoPro HD HERO3 Kameras. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MadMan Reiseladegerät - GoPro HD HERO3 Kameras. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MadMan töltő készlet GoPro HERO3 kamerákhoz.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií