Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Diskusia k Magicool DIY Liquid Cooling System Triple 120

Zobraziť katalóg
Magicool DIY Liquid Cooling System Triple 120 - Vodné chladenie

Diskusia k Magicool DIY Liquid Cooling System Triple 120

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Magicool DIY Liquid Cooling System Triple 120, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Magicool DIY Liquid Cooling System Triple 120 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Magicool DIY Liquid Cooling System Triple 120 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

otázku som už mal položenu nižšie ale zabudol som dodať že spolu s grafickou kartou chcem chladiť aj procesom i7 6850K a grafiku GIGABYTE GeForce GTX 1080 Xtreme Gaming WATERFORCE WB 8GB lebo neviem presne ako funguje vodne chladenie s TDP ďakujem :)

mám otázku či dokáže tento chladiaci systém potiahnuť chladenie aj karty GIGABYTE GeForce GTX 1080 Xtreme Gaming WATERFORCE WB 8GB ďakujem za odpoveď :)

Dobrý den nemate v ponuke menši chladič? 240mm? dakujem

dobrý den, chci se zeptat jisy se to vodni chlazeni vejde do skrineCoolerMaster HAF X (RC-942-KKN1), černá  distak dekuju za odpovjed

Dobrý den, mám si radší koupit toto chlazení nebo nzxt kraken x62 procesor mam i7 6700k

Dá sa to kombinovať aj s EVGA vodný blok HYDRO COOPER pre grafické karty?

Neviete či bude 500ml dodávanej kvapaliny stačiť alebo treba dokúpiť ešte ku tomu? Ak hej tak dajte niekto kto máte skúsenosti, že koľko ste museli ešte "dotankovať" aby ste mali plno.

Jeste otazka koupil jsem tento custom vodnik cerpadlo by zvladlo gpu blok a jeste jeden radiator presneji 240 nebo uz by to chtelo silnejsi cerpadlo?deku za odpovedi predem

Musim rict ze ty hadice ani nepouzivejte raci kupte lepci jelikoz drzi tvar tak hodku a pak se zalomi samo zalezi jak je dana ale i tak lame se jak noc lepsi si periplatit stovku,ale jinak vse jede jak ma

Dobrý den prosím vas jaký ma schopný výtlak čerpadlo a je schopno utáhnout gpu blok na víc ?

P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií