Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Manfrotto MB OR-ACT-BP Off road Stunt Backpack čierny

Zobraziť katalóg
Manfrotto MB OR-ACT-BP Off road Stunt Backpack čierny
Fotobatoh – priehradka pre tablet, vnútorné rozmery 43×24×15cm, odolnosť voči dažďu
Kód:  MA710a Produktové číslo:  MA MB OR-ACT-BP

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Manfrotto MB OR-ACT-BP Off road Stunt Backpack čierny Predaj skončil

Manfrotto MB OR-ACT-BP Off road Stunt Backpack čierny

Batoh Manfrotto Off road Stunt je určený na prenos outdoorových kamier a ich príslušenstva. Vďaka odnímateľným vnútorným vakom môže niesť až 3 akčné kamery, kompaktné systémové fotoaparáty (CSC), príslušenstvo a osobné veci. Tento batoh je tiež kompatibilný s GoPro a ostatnými outdoorovými kamerami a má integrované úchytky na ich prichytenie. Batoh je vyrobený z pevného materiálu tak, aby sa pohodlne nosil, ale zároveň ochránil vašu krehkú techniku.

Kľúčové vlastnosti

  • Ľahké a kompaktné rozmery
  • Pojme až 3 akčné kamery a CSC
  • Špecializovaný pre GoPro kamery
  • Integrovaná pláštenka

Priestrannosť

Vnútorný priestor batohu si môžete jednoducho prispôsobiť podľa vašich predstáv. Vďaka modulárnym a ľahko použiteľným výmenným rozdeľovačom vytvoríte presnú veľkosť priestoru pre vaše zariadenia. Batoh disponuje tiež špeciálnou priehradkou na tablet. Vo vonkajšej časti batoha nájdete ďalšie vrecko na jednoduchý prístup k vášmu statívu PIXI Xtreme mini. Súčasťou batoha sú dve rôzne veľkosti vreciek a vložené valcové puzdrá, do ktorých môžete vložiť vaše fotoaparáty.

Materiál

Nemusíte sa obávať ani nepriaznivého počasia. Batoh je vodoodolný a má integrovanú pláštenku, ktorá vaše veci ochráni pred vodou. Vyrobený je z vysokokvalitných prémiových materiálov s dôrazom na vaše pohodlie a bezpečnosť vášho zariadenia. Spĺňa normy pre príručnú batožinu, ale vzhľadom na neustále sa meniace obmedzenia týkajúce sa rozmerov batožiny je lepšie kontaktovať vášho dopravcu.

Doplňujúce informácie:

Vonkajší rozmer (š × v × h):
18 × 45 × 25 cm

Vnútorný rozmer (š × v × h):
15 × 43 × 24 cm

Hmotnosť:
1 kg

Parametre a špecifikácia

Vonkajšia výška
45 cm Hotovo!
Vonkajšia hĺbka
18 cm Hotovo!
Vonkajšia šírka
25 cm Hotovo!
Hmotnosť
1 kg Hotovo!
Vnútorná výška
43 cm Hotovo!

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška
45 cm Hotovo!
Vonkajšia hĺbka
18 cm Hotovo!
Vonkajšia šírka
25 cm Hotovo!
Hmotnosť
1 kg Hotovo!

Vnútorné rozmery

Vnútorná výška
43 cm Hotovo!
Vnútorná šírka
24 cm Hotovo!
Vnútorná hĺbka
15 cm Hotovo!

Vlastnosti

Užitočné vlastnosti
Odolnosť voči dažďu, Držiak na statív, Malé vrecká na batérie, pamäťové karty a pod., Priehradka na notebook/tablet Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky fotobatohy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Manfrotto MB OR-ACT-BP Off road Stunt Backpack čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Manfrotto MB OR-ACT-BP Off road Stunt Backpack černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Manfrotto MB OR-ACT-BP Offroad Stunt Rucksack - Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Manfrotto MB OR-ACT-BP Offroad Stunt Rucksack - Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Manfrotto MB OR-ACT-BP Off road Stunt fekete hátizsák.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií