Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Diskusia k Mašinka Tomáš - Veľká motorová mašinka Tomáš

Zobraziť katalóg
Mašinka Tomáš - Veľká motorová mašinka Tomáš - Herná sada

Diskusia k Mašinka Tomáš - Veľká motorová mašinka Tomáš

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Mašinka Tomáš - Veľká motorová mašinka Tomáš, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Mašinka Tomáš - Veľká motorová mašinka Tomáš ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Mašinka Tomáš - Veľká motorová mašinka Tomáš vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

dobrý den, mám koleje a mašinky matell thomas z roku 2005-2009. mašinka tomáš má sjeté gumy a po kolejích do kopce nevyjede. vzhledem k tomu, že nevím, kde by ji bylo možné opravit, koupila bych novou. Ale v obchodech jsem viděla serie track master a ta má větší zoubky na kolečkách (gumičky šedé barvy) a také koleje mají větší vroubky. vámi nabízená mašinka je také z kolekce track master? Dle obrázku vypadá, že má kolečka s jemnějšími zoubky (béžová gumička) a to by mohlo odpovídat mému modelu, ale nevím zda se nejedná pouze o chybný obrázek.

Dobry den, mame Vlackove sety Lego Duplo 10507 a 10508. Chteli bychom koupit tuto masinku Tomas, ale nemuzeme najit, zda roztec kol je stejna, jako roztec kolejnic duplo. Bute tato masinka Tomas schopna jezdit po kolejich duplo viz. cisla lega duplo vyse. Dekuji

P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií