AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Mattel Barbie - Trénerka gymnastiky

Zobraziť katalóg
Mattel Barbie - Trénerka gymnastiky
Bábika odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa9243 Produktové číslo:  0887961240580 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mattel Barbie - Trénerka gymnastiky Predaj skončil

Mattel Barbie - Trénerka gymnastiky

Nádherný propracovaný set paní trenérky a malé gymnastky okouzlí každou malou holčičku. Tato sada zaujme na dlouho dobu a poskytne spoustu možností jak si hrát. Malá gymnastka se může točit na bradlech, zatancovat si se stuhami, cvičit s kruhy nebo si počkat na výsledky a následně být obdarovaná medailí. Na vše vždy dohlíží zkušená Barbie trenérka. V balení najdete veškeré vybavení potřebné k tréninku. Vhodné pro děti od 3 let. 

Klíčové vlastnosti

  • Set panenky Barbie
  • Trenérka gymnastiky
  • Balení obsahuje trenérku, žákyni a vybavení potřebné k cvičení
  • Poskytuje spoustu možností jak si hrát
  • Vhodné pro děti od 3 let

Vžij se do role trenérky

Nejen všechny malé gymnastky ocení možnost vžít se do role trenérky. Přesunou se s nimi na hodiny gymnastiky nebo světovou soutěž. Potrénují s žákyní a předvedou naučené cviky. Připevní ruce žákyni na tyč, posunou páčku a malá holčička se bude otáčet kolem dokola a předvede okouzlující sestavu. Za plný počet bodů dostane zlatou medaili nebo pohár. Fantazii jak si hrát se meze nekladou!

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mattel Barbie - Trénerka gymnastiky Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mattel Barbie - Trenérka gymnastiky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mattel Barbie - Gymnastik-Trainer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mattel Barbie - Gymnastik-Trainer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mattel Barbie - torna edző.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií