Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Mattel Fisher Price - psíkov chodítko SK

Zobraziť katalóg
Mattel Fisher Price - psíkov chodítko SK
vhodná od 6 mesiacov
Kód:  HRAa9207 Produktové číslo:  0887961260953

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mattel Fisher Price - psíkov chodítko SK Predaj skončil

Mattel Fisher Price - psíkov chodítko SK

Toto jedinečné chodítko rastie spoločne s vaším dieťaťom. Bude jeho sprievodcom pri vývoji od lezenie až po chodenie. Ponúka dva spôsoby hry. Najprv napomáha pri lezení - dieťatko posúva autíčko a je odmenené zábavnými vetami, zvuky a obľúbenými pesničkami o farbách, tvaroch, písmenkách alebo číslach. Pri pohybe autíčka sa psík hýbe zo strany na stranu. Vie už vaša ratolesť chodiť? Potom môžete pripojiť rukoväť a dopriať vášmu dieťatku kopec ďalšie nekonečné zábavy. Teraz už ale bude chodiť a tlačiť auto pred sebou. Hudba a povzbudzujúce vety pomáhajú dieťaťu dosahovať rýchlych pokrokov v jeho rozvoji. Hovorí a spieva slovenské. 

kľúčové vlastnosti

  • Vďaka technológii Smart Stages rastie s dieťaťom
  • 2 spôsoby hrania a 3 režimy výučby - možnosť individuálneho nastavenia podľa schopností dieťaťa
  • 3 svietiace tlačidlá
  • Zábavné pesničky, abeceda a čísla a veľa ďalšieho
  • Hovorí a spieva v slovenčine
  • Od 6 do 36 mesiacov
  • Na 2 batérie AA (súčasť balenia)

Psíky chodítko rastie s dieťaťom

Vďaka technológii Smart Stages rastie chodítko s dieťaťa. Náučný obsah sa mení podľa toho, aké má dieťatko osvojené zručnosti. Toho docielite jednoduchým posunutím vypínača, ktorým zmeníte požadovanú úroveň. Na prvom stupni (cca od 6 mesiacov) prebúdza detskú zvedavosť prvými slovíčkami a zvuky. V ďalšom režime od 12 mesiacov dieťa povzbudzuje k učeniu pomocou otázok a jednoduchých pokynov. Posledný tretia úroveň od 18 mesiacov prostredníctvom hry rozvíja predstavivosť a ponúka hru na rôzne role. Chodítko po celú dobu hrania precvičuje a zlepšuje hrubú a jemnú motoriku. 

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mattel Fisher Price - psíkov chodítko SK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fisher-Price - Psíkovo chodítko SK.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií