Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Fisher Price Mega Bloks Mašinka Tomáš - Závod

Zobraziť katalóg
Fisher Price Mega Bloks Mašinka Tomáš - Závod
Stavebnica odporúčaný vek od 2 do 5 rokov
Kód:  HRAa9455 Produktové číslo:  0887961317862

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fisher Price Mega Bloks Mašinka Tomáš - Závod Predaj skončil

Fisher Price Mega Bloks Mašinka Tomáš - Závod

Hrdina kresleného seriálu i oblíbených dětských knížek - Mašinka Tomáš se přenesla do nové stavebnice Mattel Fisher Price Mega Bloks Mašinka Tomáš - Závod. Postavte si tú najrýchlejšiu železničnú trať s dvoma traťami v Sodoru a závod môže začať.

Samozřejmě, že bez soupeře to nepůjde, takže můžete mašinku Tomáše postavit proti mašince Gordon.Po zdvihnutí štartovej páčky už len čakáte na víťaza. Preukladajte trať a máte miesto nej veľký most, presne pre mašinku Tomáša a jej parťáka Gordona. Stavebnica je vhodná pre deti od 2 do 5 rokov.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

hlavné prednosti

  • Dve mašinky a rôzne varianty trate
  • Doplnkové samolepky, ktoré všetko vylepšia
  • Vhodná pre deti od 2 do 5 rokov
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fisher Price Mega Bloks Mašinka Tomáš - Závod Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mašinka Tomáš – Mega Bloks závod. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte THOMAS - Mega Bloks Rennen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte THOMAS - Mega Bloks Rennen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fisher Price Mega Bloks Thomas és barátai - Race.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií