Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

MAYBELLINE Collosal Go Extreme Mascara Set

Zobraziť katalóg
MAYBELLINE Collosal Go Extreme Mascara Set
4,5 8 hodnotení
Darčeková kozmetická sada obsahuje: Mascara Collosal Go Extreme Black 9,5 ml (riasenka) + Eye Pencil Collosal Kajal Black (ceruzka na oči) - zabalené v darčekovej papierovej krabičke
Kód:  KSDS0599
MAYBELLINE Collosal Go Extreme Mascara Set Predaj skončil

MAYBELLINE Collosal Go Extreme Mascara Set

Vypnuté
MAYBELLINE Collosal Go Extreme Mascara Set

Darčeková sada Collosal Go Extreme Mascara Set obsahuje čiernu riasenku a ceruzku na oči v čiernej farbe. Tieto skrášľujúce pomôcky jedinečným spôsobom zvýraznia vaše oči. Sada je uložená v krásnom balení, ktoré môže byť skvelým darčekom pre ženy bez rozdielu veku. Doprajte si úpravu, ktoré podčiarkne krásu vašich očí!

Riasenka Collosal Go Extreme (9,5 ml)
Objemová riasenka dokáže vaše riasy dokonale zvýrazniť a spoľahlivo ich obtiahne na dlhú dobu. Trvanlivá textúra sa nerozmazáva ani nedrobí a pri maľovaní riasy nezlepuje. Riasenka dodá vašim očiam neprehliadnuteľne veľký objem. Pomocou špeciálnej aplikačnej kefky vaše riasy dokonale nalíči a odhalí ich prirodzenú krásu hneď pri prvom použití. Doprajte si riasenku, ktorá vaše riasy perfektne zvýrazní!

Odtieň:
Čierny

Ceruzka na oči Pencil Collosal Kajal Black
Zvýrazňujúca ceruzka oči jemne orámuje a dodá im výraz. Jedinečným spôsobom obtiahne ich línie a nádherne oči rozžiari. Príjemná textúra oči nedráždi a uvoľňuje sa už pri prvom dotyku očných viečok. Čierna ceruzka vám umožní jemné zvýraznenie očí, rovnako ako dramatický vzhľad, ktorý muži ocenia. Použite ceruzku na oči, ktorá je nepostrádateľnou súčasťou úpravy žien!

Odtieň:
Čierny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MAYBELLINE Collosal Go Extreme Mascara Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MAYBELLINE Collosal Go Extreme Mascara Set.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií