PET PET

Diskusia k McDavid Ankle Brace White S

Zobraziť katalóg
McDavid Ankle Brace White S - Ortéza na členok

Diskusia k McDavid Ankle Brace White S

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa McDavid Ankle Brace White S, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu McDavid Ankle Brace White S ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k McDavid Ankle Brace White S vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň, môžem sa opýtať či je ortéza vhodná ako na pravý tak aj na ľavý členok? Nevidím totiž nikde voľbu nohy. Ďakujem?

Dobrý den, potřebuji koupit tuto ortézu na pravou i levou nohu, mám velikost obuvy dámská 38,5 tj.24,5cm. Mám vybrat velikost S? Děkuji

dobrý den, jak zjistit správnou velikost ortézy kotníku?

Dobrý den, rád bych se zeptal na možnosti mytí a čištění této ortézy. Děkuji

P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií