Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

McDavid Calf Sleeve XL

Zobraziť katalóg
McDavid Calf Sleeve XL
5 1 hodnotení
Návleky poskytuje teplo, stiahnutie a spevnenie pri distorzii a naštiepnutí holennej kosti, pre obvod lýtka 43 - 50 cm
Kód:  SPT2256 Produktové číslo:  29369441057

McDavid Calf Sleeve XL

Ortéza určená na zníženie bolesti spojenej s vypätím lýtka, predkolenia či pri kŕčových žilách. Navyše pomáha celkovému zotaveniu. Calf Sleeve poskytuje poranenému miestu teplo, stiahne ho a spevní, čím pomôže k zníženiu celkovej únavy a bolesti. Ortéza je vyrobená z obojstranného tepelne izolujúceho neoprénu s nylonovým poťahom na oboch stranách. Nylonový poťah odolá častému namáhaniu a zaručuje dlhú životnosť. Vhodné pre ľavú aj pravú nohu. Balenie obsahuje jeden návlek v čiernom vyhotovení.

Veľkosť (obvod lýtka):
XL (43 - 50 cm)

Farba:
čierna

Zloženie:
100 % latex-free neoprén (CR), bez látkového poťahu

Parametre a špecifikácia

Veľkosť
XL Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť
XL Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre McDavid Calf Sleeve XL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si McDavid Calf Sleeve XL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte McDavid Calf Sleeve XL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte McDavid Calf Sleeve XL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: McDavid borjú Sleeve XL.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií