Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Diskusia k MEDE8ER MED 600 X3D/WP

MEDE8ER MED 600 X3D/WP - Multimediálne centrum

Diskusia k MEDE8ER MED 600 X3D/WP

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa MEDE8ER MED 600 X3D/WP, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu MEDE8ER MED 600 X3D/WP ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k MEDE8ER MED 600 X3D/WP vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den zobrazí MEDE8ER MED 600 X3D/WP menu (nabídku) blu-ray a DVD?

Preto že ma zatiaľ najviac oslovil svojim užívateľským rozhraním a aj stabilitou v sieti (na rozdiel od zariadení pracujúcich na princípe ANDROID), rád by som zostal pri tejto, alebo podobnej značke,ale nemám chuť platiť veľké peniaze za niečo, čo existuje len na papieri. Otázka: Viete mi odporučiť podobné zariadenie , ktorému funguje prehrávanie filmov, hudby, fotiek, youtube. Od firmy má "živú" podporu upgradom FirmWaru a kde existuje návod v domácom jazyku (CZ/SK)? Radšej by som dal prednosť nie Androidu, ktorý je neprehľadný, nestabilný držať sieť a nastavenia, zbytočne komplikovaný a miesto užívateľsky prijateľného prostredia pre užívateľa ponúka skôr priestor pre programátorov, ktorí si ho prispôsobia k svojmu ľudskému obrazu. Samozrejme z hry vypadáva aj APPLE, ktorého filmy/hudbu nestačí stiahnuť z internetu, ale je treba ich ešte prekonvertovať na ich formát a navyše uložiť na ich CLOUD, lebo nepodporujú NAS / klasické externé disky Ďakujem

Medzi podporovanými formátmi je aj MKV (čo je len obal toho, čo je vo vnútri) Ale i napriek tomu, že vo vnútri MKV súboru je podporovaný formát, skrinka ho neprehrá. Skúšal som prehrať viacero filmov stiahnutých z internete. Skrinka vôbec neodzrkadľuje realitu toho, čo je v súčasnosti v kodekoch trendy. Nepodariolo sa mi spustiť ani jeden MKV súbor Píšete, že FirmWare sa dá upgradovať. To ano, ale firma vyrábajúca skrinku vydala posledný FW viac ako pred rokom a v oficiálnom fore an ich stránke sa vyjadrila, že žiaden ďalší nový vývoj už nebude. Čím sme obmedzili skrinku na používanie bez YouTube a bez nových kodekov. Pozerať budeme môcť len staré filmy. Otázka: Ešte stále si myslíte, že skrinka je hodná 190€ ?

To si robíte z +udí srandu? Zariadenie má prehrávať multimédia z lokálneho zdroja a z internetu (YouTube), pričom YouTube už nie je v zariadení podporované. Čiže kupujeme a platíme za niečo, čo nedostaneme. Otázka: Kedy stiahnete nefunkčný výrobok z trhu, alebo kedy mu znížite cenu na polovicu?

Dobrý den, má zařízení vlastní display? Tj. rád bych ho použil i pro přehrávání hudby z PC/sítě bez nutnosti zapínat televizi a to bez nějakého displaye na zařízení půjde jen obtížně. Děkuji

Dobrý den! 1. Je možno k zařízení připojit přes USB externí disk a přehrávat z něj hudbu (mp3) a filmy? 2. Je možno pouštět rádia? Děkuji!

P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií