Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AlzaBoxy Q1

Medisana BU 550

Zobraziť katalóg
Medisana BU 550
5 1 hodnotení
Tlakomer – na ruku, obvod 22–32cm, výpočet priemernej hodnoty z posledných 3 meraní, 2×500 pamätí, detekcia arytmie, LCD displej s veľkými číslicami, bluetooth, puzdro
Kód:  MEDTL002 Produktové číslo:  51290

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Medisana BU 550

Tlakomer vám nielen zmeria tlak, ale ponúkne aj pokročilú funkciu s aplikáciou VitaDock na prenos dát pomocou Bluetooth do inteligentného zariadenia. Do aplikácie môžete bezpečne ukladať všetky svoje namerané dáta a synchronizovať ich s inteligentným zariadením a mať tak k nim prístup odkiaľkoľvek. Tým odpadá zapisovanie hodnôt do denníčka. Tlakomer má pamäť na 2× 500 meraní pre dvoch používateľov. Prístroj meria systolický, diastolický tlak, pulz a arytmiu. Hodnoty sú prehľadne znázornené na veľkom LCD displeji s veľkými číslicami pre ľahké čítanie a tiež pomocou farebnej stupnice. Ďalej je tu znázornený čas a dátum. Pre napájanie je použitá batéria typu AAA/LR03 alebo adaptér z el. siete (nie je súčasťou balenia). Pre úsporu batérie sa tlakomer po cca 1 minúte automaticky vypne. Majte svoje zdravie pod kontrolou s týmto praktickým meračom tlaku.

Hlavné prednosti

  • LCD displej
  • Pamäť na 2× 500 meraní pre dvoch používateľov
  • Prenos dát cez Bluetooth do aplikácie VitaDock
  • Oscilometrické meranie
  • Manžeta: priemer 22 – 32 cm
  • Napájanie: AAA batérie
  • Detekcia vybitej batérie
  • Automatické vypnutie
  • Puzdro
 

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Manžeta pre max. obvod
32 cm Hotovo!
Presnosť merania pulzu
5 % Hotovo!
Presnosť merania tlaku
3 mmHg Hotovo!

Vlastnosti

Manžeta pre max. obvod
32 cm Hotovo!
Presnosť merania pulzu
5 % Hotovo!
Presnosť merania tlaku
3 mmHg Hotovo!

Rozhranie

Rozhranie
Bluetooth Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky tlakomery na rameno
» Všetky smart tlakomery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Medisana BU 550 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Medisana BU 550. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Medisana BU 550. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Medisana BU 550. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Medisana BU 550.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií