PET PET

Medvedík Pú

Zobraziť katalóg
Medvedík Pú
Puzzle 15ks, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  LP006f Produktové číslo:  4005556060184 Stránky výrobcu

Medvedík Pú

Medvedík Pú a jeho priatelia sú obľúbení hrdinovia detských kreslených rozprávok, s ktorými vaše dieťa s radosťou strávi nejedno popoludnie. Vy si pritom môžete byť istí, že pre svoje dieťa robíte to najlepšie. Skladaním dielikov puzzle vaše dieťa rozvíja jemnú motoriku, tzn. že zdokonaľuje koordináciu oka a ruky, zlepšuje pohyb zápästia, prstov a manipulácii s drobnými predmetmi.

V balení puzzle Medvedík Pú nájdete 15 dielikov - je teda vhodné aj pre naozaj malé deti. Dieliky sa skladajú do rámčeka, ktorý je súčasťou balenia.

Parametre a špecifikácie:

Počet dielikov:
15

Odporúčaný vek:
Od 3 rokov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Medvedík Pú
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ravensburger Medvídek Pú. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ravensburger Winnie the Pooh. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ravensburger Winnie the Pooh. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ravensburger Micimackó.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií