Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

MEEaudio M6 modré

Zobraziť katalóg
MEEaudio M6 modré
5 1 hodnotení
Slúchadlá – do uší, športové, uzavreté, meniče 9mm, frekvenčný rozsah 20-20000Hz, 16 Ohm, 98dB, tvarovateľný kábel vedený za uchom, dĺžka kábla 130cm
Kód:  MEE001d Produktové číslo:  736211201065 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MEEaudio M6 modré

Sluchátka MEElectronics M6
Sportovní sluchátka

Športové slúchadlá

MEEaudio M6 sú spoľahlivé športové slúchadlá, ktoré si obľúbite vďaka ich tvarovatelnému káblu. Práve vďaka nemu si ich môžete veľmi jednoduchým spôsobom prispôsobiť pre vaše ucho. Pri prevádzkovaní športových aktivít máte potom takmer istotu, že vám nebudú neustále padať.

Vychutnajte si údery basov

Slúchadlá si obľúbite vďaka ich pevným a úderným basom, ktoré dodajú poslouchaným skladbám tú správnu šťavu. Pre perfektný zážitok sa tiež hodí skvelá izolácia okolitých zvukov, pri behu alebo v posilňovni potom oceníte odolnosť slúchadiel voči potu. Pri jazde na kolieskových korčuliach či na bicykli je možné schovať slúchadlá pod helmu.

Vychutnejte si údery basů
Bohaté příslušenství

Bohaté príslušenstvo

V bohatom príslušenstve nájdete okrem užitočnej spony na kábel tiež hneď 6 párov nadstavcov rôznych veľkostí a puzdro s uzatváraním na zips, takže si svoje slúchadlá môžete ľahko zbaliť aj na cesty. Pohodlné nosenie potom zaisťuje lomený kábel s dĺžkou 130 cm a pozláteným konektorom.

Sluchátka MEElectronics M6

Hlavné prednosti:

  • – Športové slúchadlá pre každú aktivitu
  • – Tvarovateľný kábel
  • – Puzdro so zipsom
  • – 6 rôznych veľkostí

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MEEaudio M6 modré Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MEEaudio M6 modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MEEaudio M6 Blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MEEaudio M6 Blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MEEaudio M6 - kék.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií