Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming Alza pre firmy

Mic-o-Mic - Stredné dopravné lietadlo

Zobraziť katalóg
Mic-o-Mic - Stredné dopravné lietadlo
Stavebnica - odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa9549 Produktové číslo:  4260126577176
Mic-o-Mic - Stredné dopravné lietadlo Predaj skončil

Mic-o-Mic - Stredné dopravné lietadlo

Stavebnice Mic-o-Mic umožňujú deťom od 3 rokov, aby si postavili vlastný model mnohých dopravných prostriedkov, medzi ktoré patrí aj stredné dopravné lietadlo. Jednotlivé diely je možné veľmi ľahko spojiť, takže samotné stavanie je veľmi zábavné. Napriek tomu ide o kreatívnu aktivitu, ktorá rozvíja fantáziu, logické myslenie aj jemnú motoriku. Vizuálne zaujímavý model možno navyše následne použiť ako hračku, prípadne ako dekoráciu do detskej izby. Stavebnica je vyrobená z odolného a absolútne bezpečného plastu a navyše nemá ostré hrany. Pre deti teda nepredstavuje žiadne riziká, prináša naopak poriadnu porciu kreatívnej zábavy.

Poznámka: hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitná stavebnica, ktorá snúbi tvorivú činnosť a zábavu
  • Jednoduché spájanie jednotlivých dielikov
  • Postavené modely možno použiť ako hračky
  • Vyrobené z odolného a bezpečného plastu
  • Absencia ostrých hrán

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mic-o-Mic - Stredné dopravné lietadlo
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mic-o-Mic - Střední dopravní letadlo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mic-O-Mic - Zentrale Verkehrsflugzeug. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mic-O-Mic - Zentrale Verkehrsflugzeug. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mic-O-Mic - Central utasszállító.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií