Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Microsoft CC-3090 azúrová

Zobraziť katalóg
Microsoft CC-3090 azúrová
5 5 hodnotení
Ochranný kryt pre Lumia 640 XL
Kód:  NOP0781b2d Produktové číslo:  02744J7 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Microsoft CC-3090 azúrová

Nie je nad originál

Perfektne spracovaný a dizajnovo veľmi vydarený - taký je originálny kryt pre vášho miláčika Lumia 640 XL. Poskytne vášmu mobilnému telefónu dostatočný komfort a vám veľmi pohodlný prístup k samotnému prístroju. Jeho flipové prevedenie zaujme a je tiež veľmi praktické, pretože pri zatvorení kryje displej. Toto púzdro je skvelou voľbou na prácu i voľný čas.

Kryt alebo púzdro?

V tomto prípade nejde o púzdro, ktoré sa zacvakne na prístroj a tým zväčšuje jeho hrúbku. Ide totiž o originálny kryt, ktorý nahradí súčasný zadný kryt vášho zariadenia. Tento systém poskytuje veľké množstvo výhod oproti klasickým púzdram. Nielen, že takmer nezväčší hmotnosť ani hrúbku vášho zariadenia. Navyše vďaka flipovej prednej strane perfektne ochráni váš displej a 100% zaručí prístup ku všetkým slotom. Tiež má vo flipovej stene šikovne ukrytú kapsu na vašu kreditnú kartu.

Parametre a špecifikácia

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Priestor na kreditnú kartu, Ochrana displeja pred poškriabaním Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Zadný kryt Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie
Priestor na kreditnú kartu, Ochrana displeja pred poškriabaním Hotovo!

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft CC-3090 azurová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft CC-3090 cyan. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft CC-3090 cyan. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Microsoft CC-3090 cián.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií