Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming Aplikace

Diskusia k Microsoft Lumia 950 LTE biela

Microsoft Lumia 950 LTE biela - Mobilný telefón

Diskusia k Microsoft Lumia 950 LTE biela

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Microsoft Lumia 950 LTE biela, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Microsoft Lumia 950 LTE biela ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Microsoft Lumia 950 LTE biela vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň, chcem sa opýtať, ako to je so systémom, teraz už po aktualizáciách. Ako to je s aplikáciami typu youtube, hangout, gmail. Ďakujem veľmi pekne za odpoveď.

Hi, I live in Israel and coming to Prague for a visit soon. Would it be possible to place an order for a Lumia 950 online and later collect it from the store? Also, would I be able to collect tax return (VAT?) at the airport? I believe I would need a tax free form provided by you.

Dobrý den, chci se zeptat na Microsoft Lumii 950 bílá, zda to je CZ DISTRIBUCE, nikde jsem to nenašel, nechci žádnou evropskou nebo EU,šedý trh atd. Děkuji za informaci.

Dobrý den,vlasním lumia 710,kdybych chtěl koupit tento telefon mohl by být použít na protiprodej,když mam včetně krabice?

Koupil jsem u vás Lumii 950 a zdarma k ní následně dostal display dock pro funkci continuum. Mám stolní počítač s monitorem propojený kabelem HDMI. Potřeboval bych k tomuto monitoru mít trvale připojen kromě PC i telefon přes display dock, aniž bych musel kabel přepojovat do druhého zařízení. Tedy aby bylo vše trvale propojeno kabely a já abych mohl přepínat, ze kterého si přeji právě vidět signál na monitoru. Pokud by to bylo možné připojit telefon při zapnutém PC a nějak si to přepnout, bylo by to nejlepší. Stačilo by ale, abych prostě nechal PC vypnutý, připojil telefon a po skončení opět odpojil telefon a zapnul PC. Je to možné? Dá se u vás potřebné koupit? Děkuji. Miloslav Neužil

P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií