Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Diskusia k Microsoft Office 2016 Home and Business SK

Zobraziť katalóg
Microsoft Office 2016 Home and Business SK - Kancelársky softvér

Diskusia k Microsoft Office 2016 Home and Business SK

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Microsoft Office 2016 Home and Business SK, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Microsoft Office 2016 Home and Business SK ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Microsoft Office 2016 Home and Business SK vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Obsahuje tento produkt T5D-02892 inštalačné médium, alebo je to opäť len krabica s licenčným kľúčom?

Dobrý deň, je možné získať licenčný kód, resp. licenciu, ak som omylom odinštalovala MS Office, ktorý mal od vás zakúpenú ročnú licenciu?

Dobrý den, ako získam licenciu, stále mi píse zadajte kód a ja ten kód nemám odkial zohnat. Licenciu som uz zakúpil (dnes).

Dobrý deň, je možné nainštalovať tento produkt na počítač, používať ho a v prípade prechodu na nové PC tento produkt zo starého PC odinštalovať a legálne ho nainštalovať na nové PC? Ďakujem.

Ak mi definitívne odíde počítať tak, že ho zlikvidujem, je nejaká šanca nainštalovať produkt na nový počítač?

Dobrý deň, ak chcem Office využívať na prácu ako SZČO, je potrebné zakúpiť verziu Business alebo je to čisto na mojom rozhodnutí?

Dobrý deň, máme od Vás zakúpené 4 licencie na Microsoft Office 2016 Home and Business a potrebujeme ju dať na 3 laptopy pod jedným Microsoft kontom. Avšak už pri inštalácií na 2. PC vyskakuje okno, že product key s daným kontom sa už využíva a nemáme možnosť zmeniť za druhý. Ďakujem za odpoveď.

Dobrý deň, potrebujem sa opätovne dostať k aktivačnému kľúču/číslu licencie na softvér, ktorý som u vás zakúpil. Ako získam tento aktivačný kľúč/číslo licencie? Ďakujem

Kolko stoji multilicencia tohto produktu na 5 ks PC ?

P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií