Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Diskusia k Microsoft Office 365 Home Premium SK (elektronická licence)

Zobraziť katalóg
Microsoft Office 365 Home Premium SK (elektronická licence) - Kancelársky softvér

Diskusia k Microsoft Office 365 Home Premium SK (elektronická licence)

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Microsoft Office 365 Home Premium SK (elektronická licence), na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Microsoft Office 365 Home Premium SK (elektronická licence) ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Microsoft Office 365 Home Premium SK (elektronická licence) vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den, elektronicka licencia je po zakupeni ihned aktivovana? Alebo pride do mailu kupon, ktory sa da pouzit neskot, napr. od Decembra 2018, v pripade nakupu 2ks aj v Dec 2019? Dakujem

Dobrý deň, používam office 365 Home už niekoľko rokov, asi pred mesiacom mi na všetkých 5 tich počítačoch vypadlo zobrazovanie odoslanej pošty na autlooku a nejde to nastaviť.

Dobry den, zacal som instalaciu baliku office 365 na novy nb ale vyhodilo mi upozornenie ze by som mal nainstalovat 64bit verziu kvoli parametrom nb. Kde ju zozeniem ak som Office 365 kupil cez alzu nikde sa nepisalo o aku verziu 32 vs 64 ide? Dakujem. Tomas

Mam MS Office 365 Personal od Microsoftu, platim mesacny poplatok. Chcem usetrit; Mate v ponuke rocny poplatok za tento balik v akcii za 69€. Ale MS Office365 Home (ktory je komfortnejsi co sa tyka rozsahu zariadeni a uzivatelov a mal by byt teda drahsi) iba za cca 54€ v akcii. Ide iba obchodny tah a ustretovost pri sucasnej situacii pobytu doma, alebo mi nieco uslo ?

Dostal som od vás opakovanú emailovú ponuku na predĺženie licencie Office 365 Home Premium za cenu 77 €. Keď som to akceptoval a objednal, vyúčtovali ste mi 95,90 €. Myslel som naivne, že po zaplatení dôjde k nejakému vyrovnaniu, odpočítaniu rozdielu, zbytočne. Podľa vás je to korektný obchod, čestné jednanie?

Dobry den, MS Office 365 home predavate na 5 zariadeni, ale na offcialnych strankach je uz verzia pre 6 . Aj ja som si pred rokom zakupil 5 pocitacovu verziu a sama sa mi upgradla na 6. Takze ak si u vas zakupim verziu pre 5 zariadeni, tak ako to nakoniec budem mat - na 5 alebo 6 zariadeni? dakujem za upresnenie.

Dobry den, hore v popise je 5 zariadeni a v specifikacii dole je 6 zariadeni. Ktory udaj je platny pre tento produkt ?

Dobrý deň. Dnes mi začala vyskakovať reklama na 54% zľavu na nákup. Samozrejme som na to klikol aby som kúpil aj dve licencie, ale po presmerovaní na Alzu je tu plná cena.

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či na office home (5 pc) je pre študentov nejaká zľava - keďže na youtube mi vybehla na to reklama za nejakých cca 49 eur a na stránke je 95 eur. ďakujem

Ako funguje ten system licencie a aktivacii ? Toto predplatne je na 5 PC. Co ak chcem teraz aktivovat len na 2 PC, daju sa tie PC obnovit po 1 roku z tych zvysnych 3 licencii ? Alebo to musia byt ine pocitace?

12
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií