Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Microsoft Visio Professional 2016

Zobraziť katalóg
Microsoft Visio Professional 2016
Kancelársky softvér – inštalačné súbory na stiahnutie, všetky jazykové verzie, pre 1 počítač
Kód:  WZ096c91

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Microsoft Visio Professional 2016 Predaj skončil

Microsoft Visio Professional 2016

Visio Professional 2016 umožňuje jednoduchšie vytváranie a zdieľanie profesionálnych, univerzálnych diagramov, ktoré zjednodušujú komplexné informácie, pre jednotlivcov a tímy.

Ľahko vytvárajte diagramy zložitých informácií

Microsoft Visio Professional 2016 umožňuje jednoduchšie vytváranie a zdieľanie profesionálnych, univerzálnych diagramov, ktoré zjednodušujú komplexné informácie, pre jednotlivcov a tímy. Obsahuje všetky funkcie z aplikácie Visio Standard 2013, ako aj aktuálne tvary, šablóny a štýly. Vylepšená podpora pre tímovú spoluprácu, vrátane možnosti práce niekoľkých ľudí na jednom diagrame súčasne a možnosť prepojenia diagramov s dátami.

Zdieľajte a pridávajte komentáre vo webovom prehliadači

Vyhnite sa ukladaniu svojho diagramu ako dokumentu PDF alebo XPS alebo vkladanie do aplikácie PowerPoint len za účelom zdieľania. Zdieľajte svoje diagramy so svojimi spolupracovníkmi, partnermi a zákazníkmi pomocou takmer akéhokoľvek zariadenia - aj keď nemajú nainštalovanú aplikáciu Visio.

Vytvárajte vizuálne pracovné postupy SharePoint

Vytvárajte a publikujte pracovné postupy SharePoint vizuálne s aktualizovanou podporou pre Windows Workflow Foundation 4.0 (vrátane podpory pre fázy a slučky a zlepšenej integrácie s aplikáciou Microsoft SharePoint Designer). Použite program Visio k vytvoreniu vizuálnych pracovných postupov Microsoft Project na riadenie požiadaviek, ktoré fungujú ako s aplikáciou Project Server 2013, tak Project Online.

Jednoducho pridajte alebo reagujte na spätnú väzbu

Umožnite ostatným pridať komentáre k diagramu z prakticky akéhokoľvek zariadenia, či už cez aplikáciu Visio, alebo cez prehliadač pomocou Visio Services (vyžaduje SharePoint Server alebo SharePoint Online). Komentáre môžu byť pripojené ku konkrétnemu tvaru a budú sa presúvať s príslušným tvarom (dokonca aj cez stránky).

Systémové požiadavky:

  • Procesor: 1 GHz s podporou SSE2
  • Operačný systém: Windows 7 a vyšší, Windows Server 2008 R2 a vyššie
  • Pamäť: 1 GB RAM (32-bitový systém), 2 GB RAM (64-bitový systém)
  • Miesto na HDD: 3 GB
  • Rozlíšenie obrazovky: 1 280 × 800
  • Grafika: DirectX 10
 

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Microsoft Visio Professional 2016
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií