AD homeoffice AD homeoffice

Diskusia k Microsoft Windows 10 Home SK 64-bit (OEM)

Zobraziť katalóg
Microsoft Windows 10 Home SK  64-bit (OEM) - Operačný systém

Diskusia k Microsoft Windows 10 Home SK 64-bit (OEM)

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Microsoft Windows 10 Home SK 64-bit (OEM), na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Microsoft Windows 10 Home SK 64-bit (OEM) ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Microsoft Windows 10 Home SK 64-bit (OEM) vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Zdravim, kupil som si elektronicku licenciu windows z alza.sk, potrebujem to preinštalovať, ako mam postupovať e-mail s licenciou mám, ale keď kliknem vyhodí ma na alza.cz a tam odomňa žiadá prihlásenie, kde mi vypíše že nie som pre cz verziu zaregistrovaný, tzn. link s licenciou je bezpredmetný ako máma postupovať? Ďakujem

Dobrý. Keď som si do zostavy kúpil w10 tak mi ho nainštalujete ?

Pěkný den, potřebujeme 32b verzi Windows kvůli staršímu softwaru. Nabízí tato licence možnost instalovat i 32b verzi Windows, nebo je již podporováno pouze 64b? Děkuji.

Je to na USB?

Dobrý deň, Mám novú PC zostavu, nainštaloval som tam Win10, ktorý som našiel doma, ale nedá sa aktivovať, a ešte ani grafická karta sa neukazuje vo správcovi zariadení a ani nejde nainštalovať driver na Nvidiu. U tohto windowsu píšete čosi že k nemu musím mat vybrané komponenty, ak som to dobre pochopil... -Nemohol by som proste kúpiť len ten Windows? Keď zostavu už mám. -Dobre som pochopil že OEM je určené pre mnou postavený počítač? Nebola by lepšia Plná verzia? -Mohol by aktivovaný Windows vyriešiť problémy s tou grafikou a driverom?

Dobry den. Ked si kupim zariadenie s operacnym systemom, dostanem ho na CD, DVD alebo bude uz nainstalovany v zariadeni bez CD, DVD? V pripadene, ak si chcem naformatovat zariadenie podla svojich predstav.

Dobry den, ked je tato verzia SK, znamena, ze si k nej nemozem z internetu stiahnut a nainstalovat anglictinu ?

Dobrý deň. Nemám skúsenosť s inštaláciou OEM windowsu. Ako to funguje? Kúpim komponenty poskladám PC. Nainštalujem kúpený WIN 10 OEM pri inštalácii zadám licenčné číslo. Keďže je neprenosné, znamená to, že systém si zapamätá komponenty. Alebo je tam potrebné spraviť nejaké kroky? Keď budem chceť preinštalovať systém na tom istom pc pôjde to s stým istým licenčným číslom? Ďakujem.

Da sa pouzit product key viac krat?

Dobry deň aku ma windows 10 veľkosť v GB??

12
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií