Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Miele KFN 28032 D ws

Zobraziť katalóg
Miele KFN 28032 D ws + záruka 5 rokov + 10 rokov na kompresor po registracií
Chladnička kombinovaná, 182 cm, A++, objem 221/87 l, 2 teplotné zóny, NoFrost, funkcia Superchladenie, supermrazenie, DynaCool, režim dovolenka, časovač QuickCool, LED osvetlenie, mraziaca kapacita 11 kg/24 hod.
Kód:  Mie089 Produktové číslo:  KFN28032Dws Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Miele KFN 28032 D ws

Špičková voľne stojaca chladnička Miele poskytuje veľký objem a vysoký komfort uskladnenia potravín. Spotrebič vyniká krásnym dizajnom a krásne sa bude vynímať v akejkoľvek modernej domácnosti. Aj napriek svojej veľkosti patrí vďaka svojej spotrebe do úspornej energetickej triedy A++, je teda zárukou minimálnych prevádzkových nákladov. Máte spojenú obývačku s kuchyňou? Nevadí. Veľmi nízka hlučnosť nepresahujúca hodnotu 39 dB zaručuje, že vás nebude vôbec rušiť ani v pokojných večerných hodinách.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlová kombinovaná chladnička
  • Dizajn bez držadla vďaka integrovanému úchytu
  • Jednoduché čistenie ComfortClean
  • Funkcia Superchladenie a Supermrazenie
  • Úsporné LED osvetlenie
  • Časovač QuickCool
  • Rovnomerné rozdelenie teploty DynaCool

V prvom rade musíme spomenúť efektívne rozdelenie celkového priestoru. Chladiacu časť s objemom 221 l rozdeľujú 3 sklenené police, rošt a dva veľké transparentné boxy na ovocie či zeleninu. Na dverách je dostatok priestoru na vysoké fľaše a nechýbajú ani priehradky na drobné potraviny. Určite oceníte ich jednoduchú obsluhu a čistenie. Tieto priehradky ComfortClean môžete ľahko a bez námahy umývať v umývačke.

Nešetrilo sa ani na mraziacej časti, ktorá sa pýši objemom 87 l. Je rozdelená tromi boxmi, ktoré môžete vďaka koncepcii priestoru VarioRoom flexibilne zväčšovať. Zásuvky jednoducho vyberiete a hneď máte 2× väčší úložný priestor na objemné potraviny. Kapacita mrazenia je 11 kg/24 hodín a v prípade výpadku prúdu je doba skladovania až 18 hodín.

Ideálne podmienky

Technológia DynaCool má na starosti perfektné skladovanie nielen potravín, ale aj vín. Okrem teploty udržuje aj optimálnu vlhkosť vzduchu. Zásluhou tejto jedinečnej technológie môže vzduch rovnomerne cirkulovať a vďaka integrovanému ventilátoru optimálne rozdeľuje teplotu a vlhkosť.

STOP odmrazovaniu

Inteligentný systém NoFrost bráni tvorbe námrazy vnútri mrazničky. Vy si tak môžete vychutnať manipuláciu so zásuvkami bez toho, aby vám v tom bránila vrstva ľadu. Dokonca ani samotné potraviny nebudú pokryté ľadom.

Komfort je dôležitý

LED osvetlenie vnútorného priestoru vytvára štýlovú atmosféru a zdôrazňuje vysokú kvalitu materiálov. Navyše nevyžaduje takmer žiadnu údržbu a v porovnaní s klasickými žiarovkami je mimoriadne úsporné a má dlhšiu životnosť. V prípade, že dvierka zostanú pootvorené, budete informovaní ako akustickým, tak aj optickým alarmom.

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Miele KFN 28032 D ws Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIELE KFN 28032 D ws.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií