MIELE Tablety do umývačiek riadu UltraTabs Multi

Zobraziť katalóg
MIELE Tablety do umývačiek riadu UltraTabs Multi
Tablety do umývačky multifunkčné tablety do umývačky, bezfosfátové, ideálne pre krátke programy umývania, pre perfektné umývanie s funkciou leštidla a soli, špeciálne komponenty na ochranu skla a nerezu - 0,33 €/tableta
Kód:  Mie149 Produktové číslo:  10245620 Stránky výrobcu
MIELE Tablety do umývačiek riadu UltraTabs Multi Predaj skončil

MIELE Tablety do umývačiek riadu UltraTabs Multi

Multifunkčné tablety do umývačky pre tie najlepšie výsledky umývania. UltraTabs Multi od firmy Miele neobsahujú fosfáty a sú tak šetrné k životnému prostrediu. Tablety sa v umývačke rozpúšťajú v priebehu dvoch minút, čo je ideálne pre krátke programy. Nie je nutné ich vybaľovať z fólie, tá sa vo vode rozpustí. UltraTabs Multi majú funkciu leštidla, soli, ochrany skla a QuickPowerWash. Zaručia vám perfektne umyté lesklé riady, a to aj v prípade odolných nečistôt.

Kľúčové vlastnosti

  • Funkcia leštidla, soli, ochrany skla a QuickPowerWash
  • Bez fosfátov
  • Ideálne na krátke programy
  • Perfektné výsledky umývania

Zloženie

Citran sodný, uhličitan sodný, Peroxid sodný, Uhličitan Aqua, Modifikované polyglykolethery mastných alkoholov, Trisodného dicarboxymethylalaninate, Polykarboxyláty, Celulóza, PEG-4/PEG-90, Polyakrylátu sodného, Akrylový polymér, Modifikovaný polyvinylalkohol (vodou rozpustné fólie), Síran sodný, Tetrasodný etidronat, Subtilisinu (proteáza aktívna), Bizmut citrát, Celulózová guma, Benzotriazoly, Sodná soľ, Kyseliny akrylové/kopolymer ma, Aktivovaný komplex Mn, Parfém, Alfa-amyláza (amyláza aktívna), Kremičitanu sodného, Farbivo, Chlorid sodný

 

Parametre a špecifikácia

Druh
Multifunkčný Hotovo!
Podľa radu
All in 1 Hotovo!

Druh

Druh
Multifunkčný Hotovo!

Podľa radu

Podľa radu
All in 1 Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MIELE Tablety do umývačiek riadu UltraTabs Multi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIELE Tablety do myček nádobí UltraTabs Multi.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií