PET AD homeoffice

Mikrofón Groovy Mike

Zobraziť katalóg
Mikrofón Groovy Mike
so zvukmi
Kód:  HRAa10743 Produktové číslo:  8436538670804 Stránky výrobcu

Mikrofón Groovy Mike

Toľko zábavy, ktorú ponúka viacúčelový mikrofón Groovy Mike, prinesie vašim deťom málokto a máločo. Mikrofón s nastaviteľnou hlasitosťou zosilňuje hlas ako skutočný mikrofón. Okrem toho vie vydávať až 8 skvelých zvukov, ku ktorým môžete pridať skvelé zvukové efekty. Po otvorení pusy dokonca počujete aj spev. Okrem toho, že táto interaktívna hračka dokáže deti zabaviť na dlhé hodiny, rozvíja aj jemnú motoriku, podporuje prirodzenú zvedavosť a učí ako vnímanie zvukov rôznej jemnosti a intenzity, tak aj objavovanie príčin az nich plynúcich dôsledkov. Batérie 3 × AAA sú súčasťou balenia. Vhodné pre deti od 18 mesiacov. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mikrofón Groovy Mike
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mikrofon Groovy Mike. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mikrofon Mike Groovy. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mikrofon Mike Groovy. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mikrofon Mike Groovy.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií