Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD homeoffice

MIO Spirit 6950u Lifetime

Zobraziť katalóg
MIO Spirit 6950u Lifetime
5 2 hodnotení
GPS navigácia 5" dotykový displej, mapy 44 krajín Európy s doživotnou aktualizáciou, IQ Routes a LearnMe Pro, parkovací asistent, databáza radarov, slot pre MicroSD kartu, AV vstup na pripojenie externého prehrávača, vstavané RDS-TMC
Kód:  PP302g5 Produktové číslo:  5262N3930312

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIO Spirit 6950u Lifetime

GPS navigácia MIO Spirit 6950 Lifetime ponúka dotykový displej s veľkosťou 5 palcov s rozlíšením 480 x 272 pixelov . V prípade, že vám nebudú postačovať dodávané mapy 44 európskych krajín , môžete na uloženie ďalších mapových podkladov využiť slot pre pamäťové karty microSD . Na pripojenie externého prehrávača využijete AV vstup . Samozrejmosťou je tiež vstavaný RDS-TMC prijímač na príjem dopravných informácií, vďaka ktorému budete vždy vedieť, aká je aktuálna dopravná situácia na vašej trase.

Spoločnosť MIO vám zaručuje dostupnosť najaktuálnejších máp po celú dobu životnosti vášho prístroja a to minimálne štyrikrát ročne . Navigácia obsahuje databázu radarov predinštalovanou na skúšobnú dobu troch mesiacov, už vás tak nikdy neprekvapí žiadny policajný radar. Aktualizácie je možné jednoducho stiahnuť cez Mio More Desktop. Pri parkovaní veľmi pomôže parkovací asistent , ktorý pri vzdialenosti 1 km od cieľa začne vyhľadávať všetky parkoviská v okolí a vy si tak môžete pohodlne vybrať vhodné miesto na parkovanie. Medzi ďalšími funkciami nájdete LearnMe Pro, ktorá sleduje a študuje váš štýl riadenia s cieľom poskytnúť vám trasy vytvorené na mieru.

Navigáciu môžete využiť aj mimo automobil . Pomocou režimu chôdze s 2D mapou sa dá prechádzať po mestách či prírode. Možno tak ľahko kombinovať cesty autom a pešie výlety. Zariadenie umožňuje uložiť pozíciu svojho auta a vy tak ľahko nájdete cestu späť. V prípade, že sa vydáte na krátku cestu do krajiny, ktorej mapy nevlastníte, môžete využiť službu požičiavanie máp na 3,7 alebo 30 dní. Ušetríte tak 80% nákladov v porovnaní s obstaraním nových máp. Súčasťou balenia je DVD so softvérom, držiak a autonabíjačka.

Zoznam máp:

Andorra, Rakúsko, Belgicko, Dánsko, Finsko, Francúzsko, Nemecko, Gibraltar, Veľká Británia, Írsko, Taliansko, Lichtenštajnsko, Luxemburg, Malta, Monako, Nórsko, Holandsko, Portugalsko, San Marino, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Vatikán, Poľsko, Česká republika, Maďarsko, Slovensko, Bulharsko, Turecko, Grécko, Lotyšsko, Litva, Chorvátsko, Estónsko, Slovinsko a MRE: Albánsko, Bielorusko, Bosna a Hercegovina, Macedónsko, Moldavia, Čierna Hora, Rumunsko, Srbsko, Ukrajina

Parametre a špecifikácia

Šírka
142 mm Hotovo!
Výška
86 mm Hotovo!
Hĺbka
14 mm Hotovo!
Hmotnosť
172 g Hotovo!
Určenie
Auto Hotovo!

Rozmery

Šírka
142 mm Hotovo!
Výška
86 mm Hotovo!
Hĺbka
14 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
172 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Auto Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
5" (12,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
480 × 272 Hotovo!
Typ pamäťovej karty
MicroSD Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MIO Spirit 6950u Lifetime Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO Spirit 6950u Lifetime. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mio Spirit 6950 Lifetime. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mio Spirit 6950 Lifetime. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MIO Spirit 6950 Élettartam.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií