Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

MIO Spirit 6970u Lifetime

Zobraziť katalóg
MIO Spirit 6970u Lifetime
4,2 14 hodnotení
GPS navigácia 5" dotykový displej, mapy 44 krajín Európy s doživotnou aktualizáciou, IQ Routes a Learn Pro, parkovací asistent, databáza radarov, slot na MicroSD kartu, AV vstup na pripojenie externého prehrávača, vstavané RDS-TMC, bluetooth na handsfree a dáta, ovládanie hlasom
Kód:  PP302g7 Produktové číslo:  5262N3930314

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIO Spirit 6970u Lifetime

Vypnuté
Aktuální mapy

Aktuálne mapy

Môžete tak mať k dispozícii mapy celej Európy na dobu životnosti vášho prístroja Mio, a to maximálne 4 krát za rok. Vďaka aktuálnym informáciám vás na cestách už len tak niečo neprekvapí.

Vypnuté
Hands-free

Hands-free

Prepojením zariadenia s mobilným telefónom vybaveným bluetooth získate možnosť uskutočňovať hovory úplne bezpečne bez použitia rúk.

Vypnuté
Chytré trasy

Inteligentné trasy

Inteligentné rozhranie IQ Routes zbiera reálne informácie o premávke od ostatných vodičov a na základe týchto informácií optimalizuje vašu trasu. V kolóne na diaľnici predsa nechcete strácať svoj čas.

Vypnuté
Luxus mezi navigacemi

Luxus medzi navigáciami aj s nabíjačkou a držiakom

Navigácia je nabitá praktickými funkciami a dodávaná s doživotnou aktualizáciou máp, takže vás nikdy nezastihnú zmeny cestnej siete. Neomylne vás zavedie do zvolenej ulice a na konkrétnu adresu. Dostaňte sa čo najľahšie do cieľa. Napíšte kľúčové slová a navigácia ponúkne všetky nájdené výsledky. Parkovací asistent automaticky ukáže zoznam parkovísk v okolí 1 km od vášho cieľa, takže nemusíte premýšľať, kde zaparkujete.


Plánovač výletov

Spirit 5400 LM prichádza s výkonným plánovačom výletov autom, ktorý vám umožní plánovať výlety z pohodlia domova prostredníctvom počítača a MioMore Desktop. Výlet si môžete naplánovať aj priamo na prístroji, kde je možné nastaviť viac bodov na trase, ich prioritu na optimalizáciu trasy a navyše máte možnosť využiť aj náhľad trasy s jej simuláciou.

Vypnuté
Plánovač výletů

Všetko pre ľahkú orientáciu

Vďaka funkcii Lane Guidance budete pri odbočovaní vždy v správnom jazdnom pruhu, čo sa na súčasných rušných cestách určite hodí. Softvér Spirit ponúka aj realistické a trojrozmerné zobrazenie križovatky s dôležitými dopravnými značkami, ktoré umožňuje ešte pred príchodom k výjazdu či križovatke získať viac času na pochopenie situácie pred vami.

Vypnuté
Nový přístup k jízdním pruhům a křižovatkám

Vypnuté
Multimédia na cestách

AV vstup

Navigácia Mio Spirit 6970 Lifetime je vybavená displejom s uhlopriečkou 5". Aj preto máte k dispozícii AV vstup a prehrávač médií. Nutnú oddychovú pauzu si tak spríjemníte sledovaním obľúbeného filmu alebo seriálu. Ideálne napríklad pre vodičov nákladných vozidiel.

Vypnuté
Jděte ještě dál

Choďte ešte ďalej

Mio funguje brilantne ako v automobile, tak mimo neho. Vďaka režimu chôdze s 2D mapou sa môžete prechádzať po mestách a užívať si pamiatky. Môžete tak objavovať nové miesta neprístupné pre automobily. Teraz môžete skutočne objavovať viac.

Parametre a špecifikácia

Šírka
142 mm Hotovo!
Výška
86 mm Hotovo!
Hĺbka
14 mm Hotovo!
Hmotnosť
172 g Hotovo!
Určenie
Auto Hotovo!

Rozmery

Šírka
142 mm Hotovo!
Výška
86 mm Hotovo!
Hĺbka
14 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
172 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Auto Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
5" (12,7 cm) Hotovo!
Typ pamäťovej karty
MicroSD Hotovo!

Hardvér a softvér

Konektivita
Bluetooth Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MIO Spirit 6970u Lifetime Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO Spirit 6970u Lifetime. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mio Spirit 6970 Lifetime. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mio Spirit 6970 Lifetime. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MIO Spirit 6970 Élettartam.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií