PET AD homeoffice

Miss Sixty MZA11

Zobraziť katalóg
Miss Sixty MZA11
Náušnice materiál: chirurgická oceľ
Kód:  SP313 Produktové číslo:  MZA11

Miss Sixty MZA11

Náušnice Miss Sixty MZA11 sú nádherným šperkom, ktorý pristane každej žene. Sú vyrobené z kvalitnej nerezovej ocele, ktorá pripomína na prvý pohľad striebro. Oceľ, zvaná tiež ako švédska oceľ, je veľmi odolná a vyniká vysokou tvrdosťou. Môžete si teda byť istí, že tento prsteň vydrží aj náročnejšie nosenie, ktoré napríklad striebro alebo zlato nezvláda a šperk sa poškodzuje.

Celý dizajn je jednoduchého prevedenia, kde vyniká predovšetkým hlavná časť - hnedý kryštál a text značky Miss Sixty, ktorý je s retiazkou prepojený. Tieto náušnice sú vhodným darčekom, ktorý možno nosiť každý deň.

Písal sa rok 1991, keď sa zrodila značka Miss Sixty. Primárnym cieľom firmy, ktorá dnes zaberá jedno z popredných miest na škále módnych lídrov, bolo ponúknuť ženám dokonale sadnúce džínsy. Neskôr však svoj sortiment rozšírila aj o nevšedné doplnky, šperky, krásne kabelky a prvotriedne kolekcie topánok. Všetky kúsky nesúce štítok Miss Sixty sú plné elegancie a vynikajú úplne autentickým, radikálnym a kreatívnym štýlom. Svojim nevšedným a zároveň nežným dizajnom ozdobia ženu akéhokoľvek veku aj postavy a dodajú jej pôvab a šmrnc.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Miss Sixty MZA11
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Miss Sixty MZA11.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií