Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ sport Alza pre firmy

Mivardi Drvič návnad

Zobraziť katalóg
Mivardi Drvič návnad
Drvič návnad tŕne z nehrdzavejúcej ocele
34,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  RYB325 Produktové číslo:  2000020808967
Mivardi Drvič návnad 34,90 € Momentálne nedostupné

Mivardi Drvič návnad

Určite budete súhlasiť, že nech robíte čokoľvek, tak s kvalitným vybavením to ide vždy lepšie. To samozrejme platí aj pre rybárčenie. Či už ste rekreačný rybár, ktorý si rád zachytá dvakrát ročne na dovolenke, alebo človek, ktorý chodí s udicou k vode v každej voľnej chvíli. Bez správneho vybavenia to nebude nikdy ono. A preto vám spoločnosť Mivardi, okrem udíc a všetkého rybárskeho náčinia, ponúka aj široké spektrum kvalitného príslušenstva, ktoré určite využijete pri svojich rybárskych zážitkoch.

Chytať na chlieb je už dnes prežitok. Skutoční rybári dnes používajú návnadu označovanú ako boilies - tá sa skladá zo zmesi mäsa, mlieka, obilnín a zeleniny konzistentne zlúčenej do tvrdých granúl, alebo tigrie orechy, ktoré sa veľmi zle drvia na menšie kúsky. Drvička Mivardi je základným nástrojom pre všetkých rybárov. Je vybavená silnými tŕňmi z nehrdzavejúcej ocele a bola vyvinutá na rozomletie aj naozaj tvrdých návnad na skvelú lákavú posýpku.

Drvič Mivardi nie je len silný, ale je aj ergonomický a pohodlne sa drží v ruke, takže môžete vytvárať drvivý tlak bez príliš veľkej námahy na zápästie. Je preto perfektným nástrojom na výrobu zmesí do PVA vreciek, pančúch, mixov na vnadenie raketou, pstruhových peliet a boilies. Drvené tigrie orechy a boilie patria k absolútnej špičke návnad na mnohých vodách. Ale rozomlieť tvrdé tigrie orechy vyžaduje správny nástroj. Preto je drvička Mivardi tým správnym nástrojom pre všetkých milovníkov rybárčenia. Odvedie svoju prácu rýchlo a efektívne.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mivardi Drtič návnad.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií