Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Mladá Locika so stolíkom

Zobraziť katalóg
Mladá Locika so stolíkom
Bábika odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRA334h Produktové číslo:  4893984761809
Mladá Locika so stolíkom Predaj skončil

Mladá Locika so stolíkom

Šalát rímsky je krásna dievčina, ktorá býva sama v ukryté veži v lese. Jediný človek, ktorý ju tu navštevuje, je jej macocha, ktorá Locika ako dieťa uniesla jej kráľovským rodičom. Veža nemá žiadne dvere, a preto princezná vždy musí rozpustiť svoje dlhé kúzelné vlasy, aby za ňou mohla macocha vyliezť. Všetko sa však zmení, keď veža objavia zlodejíček Flynn.

Bábika stvárňujúcu mladú Locika je oblečená do štýlových trblietavých šiat a na hlave má korunku pre princeznú. V balení nájdete aj čarovný toaletný stolík, ktorý sa rozsvieti a začne hrať príjemnú melódiu, kedykoľvek sa k nemu Locika priblíži. Nechýba tu ani hrebeň a sponky na úpravu jej krásnych dlhých vlasov a jej zvieracie miláčik chameleón. Bábika Locika má pevné telo, pohyblivé ruky, nohy a hlavu.

Parametre a špecifikácie:

Námet:
Na vlásku

Obsah balenia:
Locika
Čarovný toaletný stolík
Kefa
Sponky
Pripínací kadere
Chameleon

Odporúčaný vek:
Od 3 rokov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mladá Locika so stolíkom
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mladá Locika se stolkem. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rapunzel mit Tisch. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rapunzel mit Tisch. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fiatal saláta asztallal.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií