Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Money S3 - Mini

Zobraziť katalóg
Money S3 - Mini
4,5 2 hodnotení
Elektronická licencia - Podnikateľský systém pre živnostníkov a menšie firmy v cenovo výhodnom balíku Mini. Ideálne pre firmy, ktoré nepotrebujú podvojné účtovníctvo, sklady ani mzdovú agendu.
Kód:  EO113a
Money S3 - Mini Predaj skončil

Money S3 - Mini

Účtovný program Money S3 Mini je určený pre živnostníkov a menšie firmy, ktoré vedú iba daňovú evidenciu (Jednoduché účtovníctvo) bez skladov a mzdovej a personálnej agendy. Oproti iným kompletom je výrazne lacnejší. Platíte len za funkcie, ktoré skutočne využijete. Money S3 Mini má pritom všetky dôležité vlastnosti a funkcie, ktoré by mal poriadny účtovný program mať, vrátane neobmedzeného počtu záznamov. Zároveň sa jednoducho ovláda, má prepracovanú nápovedu a bezplatnú legislatívnu aktualizáciu na jeden kalendárny rok zadarmo. Aj preto je program Money S3 najoceňovanejším účtovným programom v Českej republike.

 

Výhodou Money S3 Mini sú možnosti rozšírenia. Ak časom zistíte, že potrebujete ďalší modul alebo funkciu, jednoducho ju prikúpite. Balíček Money S3 Mini už v základe obsahuje funkcie a moduly:

  • Daňová evidencia (Jednoduché účtovníctvo) - Money S3 Lite umožňuje prehľadné vedenie peňažného denníka, predkontácie, vedenie bankových účtov aj pokladníc v rôznych menách, evidenciu záväzkov i pohľadávok aj priamy tlač daňových priznaní k DPH. Navyše má množstvo funkcií pre kontrolu úhrad, vie účtovné tlačové a prehľadové zostavy a kompletné uzávierkové operácie.

     

  • Fakturácia - Vystavovať, prijímať, tlačiť aj upravovať faktúry je so systémom Money S3 Lite jednoduché a funkčné. Program vie dodacie listy, daňové doklady, zloženky, sprievodky a niekoľko ďalších predpripravených typov faktúr - od zálohových po dobropisy. Faktúry napojíte aj na sklady alebo objednávky a vystavíte ich aj hromadne.

     

  • Evidencia majetku - Money S3 Lite eviduje všetok drobný i dlhodobý majetok firmy vrátane podrobných údajov o zárukách, rozmeroch alebo umiestnení majetku. Umožňuje prácu s odpismi aj zhodnocovaním majetku aj jeho pohybom vo firme. K dispozícii získate tiež evidenciu leasingového majetku a tlačové zostavy vrátane tlače inventárnych štítkov.

     

  • Adresár - Základ účtovného systému s rozsiahlymi možnosťami. Money S3 vie kontakty triediť, radiť do skupín a filtrovať, zvláda tiež hromadné operácie. Navyše podporuje vytváranie vlastných adresných kľúčov aj podujatí viazaných na kontakt s časovým upozornením. Vaše kontakty automaticky preverí služba "Firemný Lustrátor" spoločnosti Creditinfo Czech aj semafóry ekonomickej situácie CRIBIS a CreditCheck.

 

Ďalšie funkcie programu Money S3 Mini

Čo je to elektronická licencia?


Elektronická licencia je bežný softvér. Miesto krabice s médiom však od nás dostanete odkaz na stiahnutie softvéru a ďalej kód pre jeho aktiváciu. Nemusíte tak čakať na dodanie a môžete softvér používať už pár minút po zakúpení. Bližšie informácie o elektronických licenciách.
  • Kniha jázd a cestovné náhrady
  • Import a export dát
  • Homebanking pre komunikáciu s bankovými účtami
  • Prepojenie so službou iDoklad
  • Intrastat
Porovnanie jednotlivých verzií programuMINILITESKLAD
Technická podpora
Neobmedzený počet dokladov
Daňová evidencia
Podvojné účtovníctvo
Evidencia majetku
Sklady a objednávky
Mzdy a personalistika

 

 

 

Licencia

  • Elektronická licencia pre softvér Money S3 - Mini
  • Licencia je platná bo dobu jedného roka
  • Licencia obsahuje licenciu pre jednu osobu

Systémové požiadavky:

  • Aspoň 2GHz procesor, 1 GB RAM a 2 GB voľného miesta na disku
  • Operačný systém Microsoft Windows
  • Monitor s rozlíšením minimálne 1024x768 px

Postup inštalácie

  • Stiahnutie aktuálneho inštalačného balíčka
  • Vloženie inštalačného čísla
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií