Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MONIX Kávovar Vitro-rock na 9 šálok M750009

Zobraziť katalóg
MONIX Kávovar Vitro-rock na 9 šálok M750009
5 1 hodnotení
Moka kávovar – vyrobená z hliníka na tlakové varenie kávy, dolná nádobka na vodu má nepriľnavú úpravu, na 9 šálok veľmi silnej kávy, spodná nádoba na vodu vybavená špeciálnym povrchom proti usadzovaniu vodného kameňa
Kód:  MON022 Produktové číslo:  M750009

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MONIX Kávovar Vitro-rock na 9 šálok M750009 Predaj skončil

MONIX Kávovar Vitro-rock na 9 šálok M750009

Moka kanvička Monix Vitro-rock slúži na prípravu talianskej kávy s jedinečnou arómou. Kafetiér je vyrobený zo zdravotne neškodného hliníka. Tento pretlakový kávovar má ergonomickú rukoväť a dekoratívny gombík na veku z teplu odolného plastu. Je vhodný na všetky druhy sporákov, s výnimkou indukcie. Tesnenie kávovaru je výmenné. Moka kanvička je ideálna pre všetkých milovníkov talianskej silnej kávy s nezameniteľnou chuťou a vôňou. Na prípravu vynikajúcej kávy už nepotrebujete nič ďalšie.

Kľúčové vlastnosti

  • Na 9 šálok kávy - 0,45 litra
  • Ergonomická rukoväť
  • Zo zdravotne neškodného hliníka
  • Bezpečnostný pretlakový ventil
  • Pre elektrické, plynové a sklokeramické platničky
  • Tradičná príprava kávy

Ako pripraviť kávu?

Nemusíte sa obávať zložitej prípravy. Do spodnej nádoby sa naleje voda, lievik potom naplníte kávou. Nezabudnite na lievik nasadiť sitko, naň patrí vrchná nádobka kávovaru. Následne všetky časti kanvičky zoskrutkujte a môžete sa pustiť do varenia. Teraz stačí vydržať zhruba 4 minúty a môžete z hornej časti kanvice servírovať čerstvú kávu s nezameniteľnou vôňou a chuťou.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MONIX Kávovar Vitro-rock na 9 šálok M750009 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MONIX Kávovar Vitro-rock pro 9 šálků M750009. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MONIX Vitro-Rock Espressokocher für 9 Tassen M750009. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MONIX Vitro-Rock Espressokocher für 9 Tassen M750009. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MONIX Vitro-rock M750009 kávéfőző, 9 személyes.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií