Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

MONSTER DNA On Ear biele

Zobraziť katalóg
MONSTER DNA On Ear biele
Slúchadlá – náhlavné, uzavreté, príjemné a mäkké polstrovanie, potlačenie okolitých rušivých zvukov, dvojité audio porty pre zdieľanie hudby, kábel odolný proti zapletenie, Control Talk pre jednoduché ovládanie a telefonovanie
Kód:  MON335i Produktové číslo:  137007-00

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MONSTER DNA On Ear biele


Obsahuje vaše DNA zmysel pre vnímanie verného zvuku s vycibreným citom pre detail a požiadavkou originálneho dizajnu? Ak áno, ste na stránke správneho produktu. Ak ale jednoducho chcete slúchadlá so špičkovým vykreslením priestoru, silnou basovou odozvou a nevšedným vzhľadom, ste tu tiež správne! Monster DNA majú jednoducho všetko, čo môže náročný užívateľ chcieť. K tomu sú navyše precízne skonštruované z kvalitných materiálov a perfektne izolujú od okolitého prostredia. Čo sa týka potlačenia vonkajšieho hluku, môžu sa smelo merať s modelmi s aktívnou elimináciou okolitého hluku. Na rozdiel od nich však nevyžadujú žiadne napájanie.


Kľúčové vlastnosti

  • špičková reprodukcia ľubovoľného žánru
  • veľmi ľahká konštrukcia pre celodenné nosenie
  • vynikajúce pasívne odtienenie okolitého hluku
  • monštruózna dynamika so silnými basmi
  • port pre zdieľanie hudby s priateľmi
  • nadštandardný komfort pre celodenné počúvanie
  • 3-tlačidlová ControlTalk pre obsluhu prehrávanie/hovorov
vypnuté
MONSTER DNA On Ear
 

Samé praktické riešenia

Slúchadlá Monster DNA sú veľmi ľahké a majú mäkké pohodlné náušníky, takže ich budete s radosťou používať celý deň. Navyše sa dajú ľahko zložiť a prenášať v dodávanom sťahovacom vrecku. Okrem zvukového vstupu obsahujú aj výstup, aby sa priamo k vám do mušle mohol pripojiť kamarát a počúvali ste spoločne.


Plná paľba od Monster Audio

Vo výbave sú dva káble, obidva šikovne riešené a minimalizujú riziko tvorby nežiaducich uzlíkov. Prvý z káblov obsahuje na obidvoch stranách bežné 3,5 mm koncovky, druhý je vybavený mikrofónom a trojtlačidlovým ovládaním ControlTalk pre intuitívnu obsluhu hovorov a prehrávanie hudby. Výbavu uzatvára čistiaca handrička.


 

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MONSTER DNA On Ear biele Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MONSTER DNA On Ear bílá.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií