Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

MONSTER DNA PRO 2.0 Over Ear biele

Zobraziť katalóg
MONSTER DNA PRO 2.0 Over Ear biele
Slúchadlá – cez uši, uzavreté, príjemné a mäkké polstrovanie, potlačenie okolitých rušivých zvukov, dvojité audio porty pre zdieľanie hudby, kábel odolný proti zapletaniu, Control Talk pre jednoduché ovládanie a telefonovanie
Kód:  MON335b Produktové číslo:  137022-00

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MONSTER DNA PRO 2.0 Over Ear biele Predaj skončil

MONSTER DNA PRO 2.0 Over Ear biele


Obsahuje vaše DNA zmysel pre vnímanie verného zvuku s vycibreným citom pre detail a požiadavkou originálneho dizajnu? Ak áno, ste na stránke správneho produktu. Ak ale jednoducho chcete slúchadlá so špičkovým vykreslením priestoru, silnou basovou odozvou a nevšedným vzhľadom, ste tu správne tiež! Monster DNA Pre 2.0 majú jednoducho všetko, čo môže náročný používateľ chcieť. K tomu sú navyše precízne skonštruované z kvalitných materiálov a perfektne izolujú od okolitého prostredia. Čo sa týka potlačenia vonkajšieho hluku, môžu sa smelo merať s modelmi s aktívnou elimináciou okolitého hluk. Na rozdiel od nich však nevyžadujú žiadne napájanie.


Kľúčové vlastnosti

  • špičková reprodukcia ľubovoľného žánru
  • vynikajúce pasívne odtienenie okolitého hluku
  • monštruózna dynamika so silnými basmi
  • port pre zdieľanie hudby s priateľmi
  • nadštandardný komfort pre celodenné počúvanie
  • 3-tlačidlová ControlTalk pre obsluhu prehrávanie/hovory
vypnuté
MONSTER DNA PRO 2.0
 

Samé praktické riešenia

Slúchadlá Monster DNA Pre 2.0 majú mäkké pohodlné náušníky, takže ich budete s radosťou používať celý deň. Navyše sa dajú ľahko zložiť a prenášať v dodávanom sťahovacom vrecku. Okrem zvukového vstupu obsahujú aj výstup, aby sa priamo k vám do mušle mohol pripojiť kamarát a počúvali ste spoločne.


Plná paľba od Monster Audio

Vo výbave sú dva káble, obidva šikovne riešené a minimalizujú riziko tvorby nežiaducich uzlíkov. Prvý z káblov obsahuje na obidvoch stranách bežné 3,5 mm koncovky, druhý je vybavený mikrofónom a trojtlačidlovým ovládaním ControlTalk pre intuitívnu obsluhu hovorov aj prehrávanie hudby. Výbavu uzatvára redukcia na 6,3 mm jack a čistiaca handričku.


 

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MONSTER DNA PRO 2.0 Over Ear biele Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MONSTER DNA PRO 2.0 Over Ear bílá.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií